skip to Main Content
Lidl opent restaurant in Madrid

Lidl opent restaurant in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De hoofdstad van Spanje Madrid zal de eer hebben om het allereerste restaurant van de Duitse supermarktketen Lidl te hebben. Komende 25 november zal het restaurant haar deuren openen en als je er wilt gaan eten moet je snel een tafel boeken aangezien eten in het Lidl restaurant alleen mogelijk zal zijn met reservering. Degene die nu denken dat de Lidl de restaurant business in gaat moeten we teleurstellen aangezien het hier om een pop-up restaurant gaat om hoofdzakelijk de Deluxe artikelen te promoten.

Lidl probeert altijd te vernieuwen en heeft al vaker aangegeven flink te willen gaan uitbreiden in Spanje. Hieronder vallen ook acties zoals het pop-up restaurant welke vanaf 25 november gedurende 4 dagen in Madrid haar deuren zal openen. Het gaat hier om een tijdelijk Lidl restaurant waar chef kok Sergi Arola de culinaire hoogstandjes zal gaan bereiden. Dat zal hij uiteraard doen door veel gebruik te maken van de producten die in de Lidl supermarkten te vinden zijn waarbij de aandacht vooral ligt bij de Deluxe producten.

Een maand voor Kerstmis, de tijd dat iedereen gezellig rond de tafel gaat zitten, begint de Lidl met het pop-up restaurant in Madrid. Dit tijdelijke restaurant zal te vinden zijn voor de Capitol bioscoop gelegen aan de Gran Vía in hartje centrum van Madrid. Eten in het restaurant zal iets moeilijker worden want men moet van te voren reserveren. Het is niet helemaal zeker waar en hoe men kan reserveren en wat de prijzen zijn. Het is wel bekend dat de opbrengsten allemaal verdeeld zullen worden onder diverse goede doelen.

Het is ook niet helemaal bekend of er meer pop-up Lidl restaurants zullen komen in andere steden zoals Barcelona, Valencia of Málaga. Het zou zeker een goede idee zijn van de Lidl en een uitstekende manier van het promoten van de eigen supermarktproducten – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken