skip to Main Content
Vrouw wordt door trein overreden terwijl ze foto’s maakte van de supermaan

Vrouw wordt door trein overreden terwijl ze foto’s maakte van de supermaan

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TOLEDO – Een 44-jarige inwoonster van het dorp Illescas in de provincie Toledo is maandagavond om het leven gekomen toen ze tijdens een fotografiewedstrijd door een trein overreden werd. De amateurfotograaf probeerde, net zoals andere deelnemers aan de wedstrijd, de mooiste foto te maken van de supermaan. Helaas had ze alleen oog voor de grote lichtgevende bol in de hemel en niet voor de omgeving om haar heen want ze hoorde de trein blijkbaar niet aankomen.

De vrouw probeerde de mooiste foto te maken van de “superluna” om zo de hoofdprijs in de wacht te slepen tijdens de lokale fotowedstrijd. Het ongeval gebeurde rond 19.00 uur maandagavond toen de grote maan in vol ornaat te zien was. De 44-jarige fotografe Milagrosa (Mila) wilde een foto maken ter hoogte van de Calle Misiones Pedagógicas in het dorp Illescas toen ze door een trein geraakt werd en ten val kwam.

De trein stopte na de aanrijding en de politie kwam ter plaatse maar voor het leven van de vrouw kon niets meer gedaan worden. De trein legde het traject Madrid-Cáceres af en raakte de vrouw bij kilometer 36/600 op een plaats waar het verboden is om het spoor over te steken. Als gevolg van het dodelijke ongeval stond het treinverkeer gedurende twee uur stil en waren er enkele vertragingen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken