skip to Main Content
Antonio Banderas opent eigen theater in Málaga
Diario Sur

Antonio Banderas opent eigen theater in Málaga

MÁLAGA – Afgelopen vrijdagavond is de droom van de in Málaga geboren internationaal bekende acteur Antonio Banderas uitgekomen. Op 15 november opende de acteur na een miljoeneninvestering het oude Teatro Alameda om dit te heropenen als Teatro del Soho Caixabank met de uitvoering van A Chorus Line.

Het was een Hollywood-achtige opening met zo’n beetje alle bekendheden in de amusementswereld en diverse politici van Spanje op de rode loper. Het was een magische avond voor Antonio Banderas die op zijn eigen manier het in 1961 in de Ensanche Heredia wijk geopende theater nieuw leven heeft ingeblazen.

De openingsshow is de Spaanse versie van A Chorus Line die opgevoerd werd voor een gerenoveerde zaal met 896 volle stoelen. Met deze door Banderas geregisseerde show komt Broadway een stapje dichterbij aan de Costa del Sol.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken