skip to Main Content
Acht campings uit de provincie Tarragona en negen uit Girona bij de beste van Europa

Acht campings uit de provincie Tarragona en negen uit Girona bij de beste van Europa

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

bestcamping1aTARRAGONA/GIRONA – De Nederlandse ANWB met meer dan 4 miljoen families als lid en het Duitse ADAC met meer dan 19 miljoen leden hebben samen de beste campings van Europa gekozen. De prijzen in de “Best Camping 2016” categorie werden tijdens de CMT-beurs in Stuttgart uitgereikt en maar liefst acht campings uit de provincie Tarragona zijn in de prijzen gevallen. Daarnaast zijn nog eens negen campings uit de provincie Girona en een in de provincie Barcelona als beste camping gekozen.

Goed nieuws dus voor de Spaanse campings aangezien, in de lijn van afgelopen jaren, er weer 18 campings in Catalonië in de prijzen zijn gevallen als beste campings van Europa. In vergelijking met vorig jaar zijn er drie campings in Catalonië bijgekomen.

Girona viel als provincie met de meeste campings in de prijzen met negen stuks terwijl de provincie Tarragona met acht campings op de tweede plaats terecht is gekomen.

In Girona zijn de volgende campings als beste gekozen: Las Medas in Estartit; La Ballena Alegre, in Ánfora, Las Dunas en Aquarius in Sant Pere Pescador; Delfín Verde in Torroella de Montgrí; Laguna in Castellón de Ampurias, Cypsela in Pals en Mas San José in Santa Cristina de Aro.

In Tarragona wonnen de volgende campings prijzen: El Templo del Sol del in los Infantes; Los Prados en Playa Montroig in Miami Playa; Torre del Sol in Mont-roig del Camp; El Stel en Park Playa Barà de Roda in Bará; Sangulí in Salou en Tamarit in Tarragona. Daarnaast wist de camping Sanguli in Salou de prijs te winnen als beste camping wat betreft communicatie en marketing.

In het geval van Barcelona wist de camping Vilanova Park in Vilanova y la Geltrú de prijs te winnen. Daarnaast werden ook nog eens drie campings in de provincie Alicante (Comunidad Valencia) genoemd, te weten: Camping Marjal Costa Blanca, Camping Marjal Guardamaren Camping Internacional La Marina.

De camping Las Dunas in Sant Pere Pescador werd door de ANWB tevens gekozen tot beste camping voor gezinnen met jonge kinderen en camping met de mooiste huuraccommodaties – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken