skip to Main Content
Eerste Primark winkel in Valencia stad moet deze zomer een feit zijn

Eerste Primark winkel in Valencia stad moet deze zomer een feit zijn

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – Als het aan de kledingzaak Primark ligt dan zal de stad Valencia nog deze zomer een eigen winkel hebben. Het zal de eerste low budget Primark winkel van Valencia zijn. De aankondiging is te lezen op een grote poster die op het raam hangt van het lokaal waar de Primark moet komen.

Alle kleding kopers en fans van Primark opgelet: deze zomer zal Valencia haar eigen Primark winkel hebben. Deze kledingwinkel moet in een lokaal komen welke gelegen is aan de Plaza Aza in de Pasaje Doctor Serra. Op de winkelruit is groot te lezen: Tu nueva tienda Primark abre en verano 2018”.

De opening van de eerste Primark winkel in Valencia heeft langer dan gedacht op zich laten wachten aangezien er iets niet in orde was met het benodigde papierwerk. Zo ontbrak het bewijs van de brandweer dat het lokaal veilig genoeg is. Daarnaast heeft Primark zelf wijzigingen aangebracht aan het oorspronkelijke plan die niet goedgekeurd waren. Deze problemen zijn nu opgelost waarna de Primark met de verbouwing kan en mag beginnen.

In het centrum van de stad Valencia was nog geen Primark winkel te vinden maar wel in het winkelcentrum Bonaire in de gemeente Aldaia (Valencia). Daarnaast zijn er Primark winkels in Alicante, Elche en Castellón.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken