skip to Main Content
Man vermoordt een tweede vrouw in Zaragoza
123rf

Man vermoordt een tweede vrouw in Zaragoza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ZARAGOZA – José Javier Salvador Calvo heeft voor de tweede keer een vrouw vermoord nu is gebleken dat deze vrijdag het lichaam is gevonden van de 47-jarige vrouw R.S. Deze dood wordt door de autoriteiten behandeld als een partnergeweld zaak aangezien de dader in 2003 ook al een andere vrouw om het leven bracht en een sentimentele relatie had met de nu overleden vrouw.

Na 16 jaar heeft de 50-jarige José Javier Salvador Calvo opnieuw toegeslagen en een vrouw om het leven gebracht in Zaragoza voordat hij zelfmoord pleegde in Teruel. In dit geval gaat het om een 47-jarige advocate wier lichaam werd gevonden in een appartement in het centrum van Zaragoza.

In 2003 had Calvo al omdat hij jaloers was zijn toenmalige ex-vriendin Patricia Maurel, kandidaat voor PP burgemeester van La Puebla de Híjar, om het leven gebracht. Hij schoot haar met een geweer dood en liet drie kinderen van 8, 6 en 3 jaar achter zonder moeder.

Na deze moord werd Salvador tot 18 jaar celstraf veroordeeld maar kwam hij in 2017 eerder vrij. Volgens de krant was de nu door Salvador vermoorde vrouw in 2003 de advocate van Salvador Calvo en hadden ze, ondanks dat de advocate getrouwd was, een sentimentele relatie.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 11 reacties
  1. Ja Rob, als ge U verveelt en niets te doen hebt dan kan ik begrijpen dat je je ergert aan de foto en dus daar dan commentaar op geeft. Ga eens iets nuttigs doen dan heb je geen tijd voor deze onnozele reacties en wees blij dat de redactie u gratis al deze informatie dagelijks aanbiedt.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by