Man vermoordt een tweede vrouw in Zaragoza

Man vermoord voor tweede keer een vrouw in Zaragoza
Beeld: 123rf

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

ZARAGOZA – José Javier Salvador Calvo heeft voor de tweede keer een vrouw vermoord nu is gebleken dat deze vrijdag het lichaam is gevonden van de 47-jarige vrouw R.S. Deze dood wordt door de autoriteiten behandeld als een partnergeweld zaak aangezien de dader in 2003 ook al een andere vrouw om het leven bracht en een sentimentele relatie had met de nu overleden vrouw.

Na 16 jaar heeft de 50-jarige José Javier Salvador Calvo opnieuw toegeslagen en een vrouw om het leven gebracht in Zaragoza voordat hij zelfmoord pleegde in Teruel. In dit geval gaat het om een 47-jarige advocate wier lichaam werd gevonden in een appartement in het centrum van Zaragoza.

In 2003 had Calvo al omdat hij jaloers was zijn toenmalige ex-vriendin Patricia Maurel, kandidaat voor PP burgemeester van La Puebla de Híjar, om het leven gebracht. Hij schoot haar met een geweer dood en liet drie kinderen van 8, 6 en 3 jaar achter zonder moeder.

Na deze moord werd Salvador tot 18 jaar celstraf veroordeeld maar kwam hij in 2017 eerder vrij. Volgens de krant was de nu door Salvador vermoorde vrouw in 2003 de advocate van Salvador Calvo en hadden ze, ondanks dat de advocate getrouwd was, een sentimentele relatie.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
11 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

een paar komma’s op de juiste plaats zouden het artikel leesbaar maken!

Zo zie je maar dat misdadigers beter achter de tralies blijven !

Ik snapte de kop niet. Man vermoord = hij is dood. Man vermoordt = hij is moordenaar.

Tja, … en als het gaat over een dode moordenaar ? 🙂

Dood of levend, toch spijtig dat de laatste tijd weer meer dt-fouten verschijnen .

Ja Rob, als ge U verveelt en niets te doen hebt dan kan ik begrijpen dat je je ergert aan de foto en dus daar dan commentaar op geeft. Ga eens iets nuttigs doen dan heb je geen tijd voor deze onnozele reacties en wees blij dat de redactie u gratis al deze informatie dagelijks aanbiedt.

Goed Andre !!!

Het enige juiste antwoordddttt Andre

Even een andere foto graag. Het is steeds dezelfde man die in de boeien staat.

Misschien wel belangrijk . . . is dit zeker het achterste van een mán ?

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.