Search
menu
Search

Man vermoordt een tweede vrouw in Zaragoza

Oeps ... foto ontbreekt!

Man vermoordt een tweede vrouw in Zaragoza

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – José Javier Salvador Calvo heeft voor de tweede keer een vrouw vermoord nu is gebleken dat deze vrijdag het lichaam is gevonden van de 47-jarige vrouw R.S. Deze dood wordt door de autoriteiten behandeld als een partnergeweld zaak aangezien de dader in 2003 ook al een andere vrouw om het leven bracht en een sentimentele relatie had met de nu overleden vrouw.

Na 16 jaar heeft de 50-jarige José Javier Salvador Calvo opnieuw toegeslagen en een vrouw om het leven gebracht in Zaragoza voordat hij zelfmoord pleegde in Teruel. In dit geval gaat het om een 47-jarige advocate wier lichaam werd gevonden in een appartement in het centrum van Zaragoza.

In 2003 had Calvo al omdat hij jaloers was zijn toenmalige ex-vriendin Patricia Maurel, kandidaat voor PP burgemeester van La Puebla de Híjar, om het leven gebracht. Hij schoot haar met een geweer dood en liet drie kinderen van 8, 6 en 3 jaar achter zonder moeder.

Na deze moord werd Salvador tot 18 jaar celstraf veroordeeld maar kwam hij in 2017 eerder vrij. Volgens de krant was de nu door Salvador vermoorde vrouw in 2003 de advocate van Salvador Calvo en hadden ze, ondanks dat de advocate getrouwd was, een sentimentele relatie.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?