Ziekenhuisopname na eten cannabis-paella op Lanzarote

Ziekenhuisopname na eten cannabis-paella op Lanzarote
Beeld: Freepik

LANZAROTE – In plaats van een spacecake kan hier gesproken worden van een Spaanse versie maar dan als spacepaella. Vijf personen moesten kort worden opgenomen in het ziekenhuis op het Canarische Eiland Lanzarote nadat ze een paella hadden gegeten waarin marihuana verwerkt zat en zij onwel werden. 

Op het eiland Lanzarote hebben ze een eigen Spaanse versie bedacht van de Nederlandse spacecake en dan met het typische Spaanse gerecht paella. Een groep leerlingen van een autorijschool besloot samen met de rijinstructeur te gaan eten in Arrecife, de hoofdstad van het eiland.

Na de maaltijd werden ze onwel en vielen enkelen van hen op de grond. De personen in kwestie werden overgebracht naar het lokale ziekenhuis en de politie begon een onderzoek. Tijdens dat onderzoek bleek al snel dat het restaurant geen vergunning heeft en dus eigenlijk geen maaltijden mag serveren.

In eerste instantie meende men dat de paella in slechte staat verkeerde maar tijdens het onderzoek kwam de politie erachter dat er marihuana in de paella zat. Als eerste werden de leerlingen zelf als verdachte gezien en ging de politie er vanuit dat een van hen de marihuana als ingrediënt had toegevoegd. Later bleek uit getuigenissen echter dat de paella reeds klaar was en bedekt was met aluminiumfolie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Roberto

Een reden van cannabis gebruik en risico’s ligt bij verschillende oorzaken. Mensen die nooit dit gebruikt hebben kunnen intolerant zijn. Ik heb nooit van me leven gerookt, of drugs gebruikt. Tot het moment ik het als preventief medicijn cbo rso iin druppelvorm ging gebruiken. Het medicijn van een Canadees rick simson. Wat blijkt wat er gebeurd? Indien men zo gezond mogelijk leeft eet en sport kan men enorm intolerant zijn. Daarnaast is een combinatie met bloeddruk tabletten levensgevaarlijk. Want cannabis cbo rso verlaagd de bloeddruk, en in combinatie tot extreme dieptes. Ik heb zelf ondervonden dat mijn bloeddruk ineens 70/40… Lees verder »

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.