skip to Main Content
Is dit het nou? Make sense of your life workshops in Zuid Spanje

Is dit het nou? Make sense of your life workshops in Zuid Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

insync 1Is dit het nou? Deze vraag hoor ik steeds meer om me heen. Mensen vragen zich af of carrière maken en veel geld verdienen het ultieme is dat ze uit het leven kunnen halen. Ze gaan prettig door het leven, maar genieten ze echt, hebben ze een gevoel van betekenis en zinvolheid, onafhankelijk van materieel succes en de mening van anderen?

insync 2Je voelt soms gewoon dat je niet meer echt betrokken bent bij wat er in je leven gebeurt. Je gaat van werk naar sport naar een feestje, zorgt dat de kids het leuk hebben, af en toe een mooie vakantie, maar dan….?
Soms hebben deze symptomen een oorzaak, zoals een minder goeie tijd in relaties, issues op het werk, geldproblemen etc. Maar heel vaak zit dit gevoel gewoon in je binnenste ik. Zelfs als alles goed gaat in je leven, geborgenheid, geen angst, geen onzekerheden dan nog komt het gevoel en de knagende vraag naar boven wat nu eigenlijk het doel van je aanwezigheid op deze aardbodem is.

Deze vraag stel ik mezelf ook al heel lange tijd en heb pas onlangs een antwoord gevonden. Een soort van antwoord omdat je niet van de een op de andere dag alle antwoorden kunt vinden. Daar gaat tijd overheen. Je moet jezelf openstellen om te gaan zoeken. Begin eens te kijken naar jouw diepere behoeften. Leef jij vanuit je passie of leef je vanuit je comfort zone.

Een eerste vereiste om dieper in jezelf te kunnen kijken is het hebben van innerlijke rust en bewustwording. Maar hoe krijg je dat?
Niet iedereen in je direct omgeving staat open voor dit soort vraagstukken, vinden het wazig en vaak wordt het terzijde geschoven als “nou je gaat toch lekker, wat zeur je”.

insync 3Gedurende de afgelopen 30 jaar heb ik zelf altijd het gevoel gehad dat ik gelukkiger kon zijn. Na een mooie en intensieve carriere in Nederland ben ik in 1999 naar Zuid Spanje verhuisd. Naast mijn werk als interior decorator heb ik daar samen met mijn man ons eigen huis gebouwd en ingericht. Fantastisch om te doen. En dan woon je opeens in dit prachtige huis. Financien allemaal meer dan in orde, kids goed op school, relatie perfect en toch miste ik iets. Dit geeft maar weer aan dat geld en luxe niet zaligmakend zijn. In 2006 zijn we opnieuw verhuisd naar de US om daar een eigen bedrijf op het gebied van Home Decor and Lifstyle op te zetten. Maar na 4 jaar hadden we het gevoel toch meer in Europa te horen en hebben we toen besloten om terug te keren naar Nederland. Na deze terugkomst heb ik erg gestruggled met wat ik nu precies wilde in het leven. Ik was niet echt gelukkig, erg onrustig, moe, nergens zin in. Ik ben toen op zoek gegaan naar mensen/middelen die mij konden helpen een beter inzicht te krijgen in mijn gevoelens (gevoelens die trouwens ook invloed hadden op mijn lichamelijke gesteldheid zoals hartkloppingen, hyperventilatie, moeheid). Dit was nog niet zo simpel omdat er van alles wordt aangeboden van haptonomie, kinesiologie, psychotherapie tot mindfulness…en nog veel meer. Om een keuze te maken wat het beste bij jou past is enig inzicht nodig in wat de verschillende therapieen inhouden. Ook is moed nodig om de eerste stap te zetten. Gelukkig heb ik dat gedaan en ben ik steeds beter op weg gekomen om in de situatie van “levensgeluk” te komen, een fijn/uniek gevoel.

Graag deel ik deze ervaringen met jou door een platform aan te bieden waar je je zelf kunt openstellen, je ideeën kunt delen met andere vrouwen in dezelfde gedachten/gevoelssituatie.
Dit platform heeft niet de intentie om direct jouw probleem op te lossen maar wel om een begin te maken met jezelf te openen, je te laten inzien dat wat jij denkt niet helemaal gek is en je handvaten te bieden die je verder kunnen helpen met het zoeken van jouw levensgeluk. Be InSync met jezelf en Make sense of you life!

insync 4Tijdens verschillende creatieve sessies gaan we proberen te achterhalen wat jouw state of mind is op dit moment. Ook gaan we inzichtelijk maken wat je diep in je hart eigenlijk wilt en hoe je dat kan bereiken. Een aantal professionals op het gebied van lichamelijk en spiritueel welzijn zullen een presentatie geven en op individuele basis ook praktijksessies doen waardoor meer inzicht wordt verkregen in wat voor jou een goede weg is om verder mee op zoek te gaan naar je ultieme doel “levensgeluk”.

Waar en inschrijven
Om helemaal uit je eigen omgeving te komen en alles van thuis voor een paar dagen te kunnen loslaten, nodig ik je graag uit in Zuid-Spanje in de omgeving van Malaga. We hebben daar een leuke villa tot onze beschikking met een privé kamer voor elke gast.

Aankomst: woensdagmiddag
Vertrek: zondagmiddag

Data:
September 2013 Oktober 2013 November 2013

04-08 vol 02-06 06-10
11-15 09-13 13-17
18-22 16-20 vol 20-24
25-29 23-27 vol 27-01
30-03

Het is mogelijk om de workshop individueel te boeken maar als je een groep vrienden hebt die met dezelfde vraag zitten “is dit het nou” dan zijn jullie ook van harte welkom samen. Vanwege de inhoud van de sessies wil ik de groepen graag op maximaal 4 tot 5 personen houden.

Kosten: Per persoon Euro 695.= incl. ontbijt/lunch/diner, drankjes, verrassings outing en alle sessies.

Kijk voor meer info betreffende het programma en data op de website: www.insync4all.nl

Ik hoop je snel in Spanje te mogen begroeten.

Monique Savelberg

Website: www.insync4all.nl
Email: msavelberg@insync4all.nl

 

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken