skip to Main Content
Marihuana hotel ontmaskerd in Pineda de Mar aan de Costa Brava
Foto ter illustratie

Marihuana hotel ontmaskerd in Pineda de Mar aan de Costa Brava

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Foto ter illustratie

Foto ter illustratie

BARCELONA – De Spaanse politie heeft in een hotel in de badplaats Pineda de Mar aan de Costa Brava (of eigenlijk de Costa Barcelona) op drie van de vijf verdiepingen bijna 2.500 marihuana planten gevonden. Bij de politie inval werden vier personen aangehouden, twee Russische vrouwen en twee Spaanse mannen.

In het hotel, gelegen in de badplaats Pineda de Mar 60 kilometer ten noorden van Barcelona, heeft de politie deze woensdag op drie van de vijf verdiepingen in het gesloten gebouw 2.491 marihuana planten aangetroffen.

Bij de inval werden twee Russische vrouwen van 27 en 40 jaar oud aangehouden en daarnaast twee Spaanse mannen van 34 en 63 jaar oud. Het viertal woonde in de nabij gelegen dorpen Blanes en Lloret de Mar en werden gearresteerd als de eigenaren van de marihuana plantages.

Volgens de politie zouden de marihuana planten een straatwaarde hebben van 60.000 euro. Naast de planten werden er ook brandblussers, lampen en airconditioning installaties in beslag genomen. De politie werd door buurtbewoners erop geattendeerd dat er iets verdachts gaande was in het hotel – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken