skip to Main Content
Doe mee en geef aan wat jouw favoriete Spaanse tapas zijn

Doe mee en geef aan wat jouw favoriete Spaanse tapas zijn

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Spanjaarden houden van tapas op hun gezette tijdstippen en de laatste jaren beginnen ook veel buitenlandse bezoekers van Spanje de tapa-cultuur te waarderen. Uiteraard is iedereen anders en heeft elke persoon zo zijn/haar eigen voorkeuren voor eten maar er zijn enkele tapas die omschreven kunnen worden als typisch Spaans en die erg geliefd zijn bij de buitenlandse bezoekers van Spanje.

Hieronder staat een lijst van 10 populaire tapas, zowel bij de Spanjaarden alsook bij de buitenlanders. Geef jouw mening en kies jouw favoriete tapas uit deze lijst. Worden het de patatas bravas of jamón serrano of toch de albóndigas of pulpo a la gallega …. er is keuze genoeg en waarschijnlijk krijg je honger van dit lijstje 😉 dus je bent gewaarschuwd.

Geef aan wat jouw favoriete tapa is en mocht die niet in dit lijstje staan, vermeld deze dan onderaan het artikel als een reactie.

We hebben overigens nog meer rankinglijsten waar je jouw mening kunt geven. Bekijk ze allemaal via deze link.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 8 reacties
  1. Als je ooit in Torrox (dorp, niet playa) komt, op de plaza zijn er twee bars waar ze de heerlijkste variatie hebben van wel een dozijn verscheidene tapas, tot gambas a la plancha toe. Doen! En nog een tip, weliswaar géén tapa: pollo con manzana in Otivar!…

  2. Allemaal lekker met uitzondering van die viese Albondigas.
    Goedkoopste varkensvlees wat vaak al heel lang in de jus heeft liggen butteren.
    Ook de Patatas Bravas is bij de meeste zaken gewoon gefrituurde aardappel met een lik saus uit een flesje.
    Echte Patatas Bravas koop je alleen bij de specialist want de bereiding daarvan is zeer intensief en vele malen lekkerder dan de patatjes met Worchester saus.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken