skip to Main Content
Corvera vliegveld Murcia zal 22 bestemmingen in zes landen hebben
Corvera

Corvera vliegveld Murcia zal 22 bestemmingen in zes landen hebben

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – Vanaf april zullen er 22 bestemmingen in zes landen verbonden worden door verschillende luchtvaartmaatschappijen en het nieuwe vliegveld Corvera in Murcia. Daaronder bevinden zich de landen België, Groot Brittannië, Ierland, Noorwegen en Tsjechië. Daarnaast zijn er vliegverbindingen gepland binnen Spanje zoals Asturië en Mallorca.

Vanaf komende april, wanneer het ‘lente-zomerseizoen’ begint in de vliegwereld, zal het nieuwe Corvera vliegveld in Murcia verbonden worden met 22 bestemmingen in 6 landen. Het nieuwe vliegveld werd afgelopen 15 januari officieel geopend en hoopt 2019 af te sluiten met één miljoen passagiers.

Ryanair

Het is Ryanair die bijna de helft van de vluchten voor rekening neemt met verbindingen met acht bestemmingen in Groot Brittannië en Dublin in Ierland. De Ierse low cost vlieger zorgt voor verbindingen tussen Corvera en Londen Luton, Londen Stansted, Birmingham, Bournemouth, East Midlands, Glasgow Prestwick, Leeds Bradford en Manchester in Groot Brittannië.

Ryanair zal ook zorg dragen voor de verbinding tussen Corvera en Palma de Mallorca, een verbinding die voor het eerst zal plaatsvinden tussen Murcia en het Balearen eiland. Ryanair zal drie keer per week vliegen tussen Corvera en Palma de Mallorca.

België

Corvera in Murcia wordt ook verbonden met België door middel van TUIFly die het vliegveld in Murcia zal verbinden met Brussel Charleroi en Antwerpen-Deurne.

Norwegian zal Corvera verbinden met Oslo, Bergen, Stavanger en Trondheim terwijl men Praag en Brno in de Tsjechië verbindt met Corvera.

In mei zal Volotea starten met de verbinding tussen Corvera en Asturië in het noorden van Spanje met twee vluchten per week naar Oviedo tussen mei en oktober.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 17 reacties
 1. Volgens het artikel : “Corvera in Murcia wordt ook verbonden met België door middel van TUIFly die het vliegveld in Murcia zal verbinden met Brussel Charleroi en Antwerpen-Deurne.”
  Deze verbindingen (in opvolging van San Javier) reeds in plaats sinds 15 jan(=opening).

 2. Zijn het gegoochel met prijzen van TUI beu,vorige week 69 € en dan weer 129 € voor dezelfde datum Antwerpen>Corvera . Houden je voor de gek.
  Zijn weer overgegaan op Vueling die nu blijkbaar stipt(er) zijn geworden en met nieuwe Airbus Brussel-Alicante.

  1. Totdat er een verstoring is, dan zie je de ware aard van Vueling en laten ze je volledig in de stront zakken. Ook vaak gezeik als je een hondje mee wilt nemen in de cabine . Nee, voor mij geen vueling meer.

  1. Je hebt gelijk als je een paar dagen de tijd hebt. Maar als je voor een kort verblijf gaat zal dat echt niet lukken. Als je bv op zaterdag 13 april naar Antwerpen vliegt zal je toch echt moeten wachten tot woensdag 17 april wil je ook weer vanaf Antwerpen naar Corvera willen vliegen.

 3. Hopelijk passen ze hun aanvlieg- en vertekroutes aan deze van de try outs. Nu vliegen ze boven de woningen net voor landen of net na vertrek terwijl de try out vluchten meer tegen de Carascoy berg waren EN waar er geen woningen staan, enkel landbouwgrond

 4. Jammer dat er bij TuiFly moeilijk een retour te boeken is die van of naar dezelfde luchthaven vliegt in België. Of je vliegt de heen reis naar Antwerpen, maar moet dan terug via Charleroi. Of je vliegt naar Charleroi maar moet je terug via Antwerpen. Bovendien vind ik het niet goedkoop. € 300 voor een retour in April van een low budget maatschappij is niet echt goedkoop!

 5. Nu dan nog graag een verbinding met Madrid of Barcelona daar ik elke maand 310 km heen en terug naar Alicante moet en dan via Madrid/Barcelona naar Parijs.

 6. Hopelijk wordt er later ook gevlogen vanuit Zaventem en liefst nog door Brussels Airlines en dit door het geboden comfort, niet zoals sardienen in een doosje zoals bij de anderen.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken