Search
menu
Search

Vier op 31 Maart het Vive Latino Snow Weekend in skigebied Formigal-Panticosa

Vier op 31 Maart het Vive Latino Snow Weekend in skigebied Formigal-Panticosa
Beeld: Vive Latino

Vier op 31 Maart het Vive Latino Snow Weekend in skigebied Formigal-Panticosa

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Goed nieuws voor wie zowel van skiën als van après-ski houdt. Dit weekend viert men in het skigebied van Candanchú het elektronisch festival Snowdaze. En tijdens het weekend van 31 maart gaat in Panticosa (Huesca) het Vive Latino Snow Weekend door. Wintersporters kunnen er onder meer optredens van Loquillo en Andrés Calamaro meepikken op 1.900 meter boven zeeniveau.

Oorspronkelijk vindt het Vive Latino Festival plaats in september in Zaragoza. Dit jaar gaat de tweede editie er door op 8 en 9 september. Tijdens het weekend van 31 maart en 1 april komt er echter een bijzondere editie. Op 1.900 meter hoogte tussen de besneeuwde hellingen. Vive Latino Snow, heet dat.

In totaal verwacht men in Panticosa 38 verschillende groepen. Zo onder meer bekende artiesten als Andrés Calamaro, Jorge Drexler, Viva Suecia, Lori Meyers, Juanes, M-Clan, Carolina Durante of Loquillo.Vrijdag trappen djs Carlos Sadness en Marchica het festival af. Eens de zon onder is, wordt er in de après-ski van het station Formigal Panticosa gedanst op hun muziek.

Zaterdagmiddag volgt dan een liveoptreden van Loquillo, een rock en roll symbool in Spanje. Dat optreden gaat door ter hoogte van Petrosos, op een verbluffende 1.900 meter boven zeeniveau. Bovendien is dat optreden helemaal gratis.

Meer informatie over Snowdaze dit weekend vind je hier. Het programma van Vive Latino Snow is hier te bekijken.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?