skip to Main Content
Politieke partij Podemos laat bus met corrupte politici door Madrid rijden

Politieke partij Podemos laat bus met corrupte politici door Madrid rijden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De politieke partij Podemos heeft het gehad met de corrupte politici en heeft besloten in navolging van de problematische “Hazte Oír” bus, die over seksualiteit gaat bij kinderen en door de kerk gesteund wordt, een bus door het centrum van Madrid te laten rondrijden met daarop de gezichten van corrupte politici. De bus heeft de naam “Tramabus” gekregen en rijdt rondjes langs plaatsen zoals het hoofdkantoor van de Partido Popular (PP) en andere plaatsen van corrupte politici, bedrijven en kantoren.

Op de bus zijn afbeeldingen geplaatst van corrupte personen zoals Luis Bárcenas van de PP, de Catalaanse ex premier Jordi Pujol en de ex president van de Caja Madrid bank Miguel Blesa. Daarnaast ook een afbeelding van ex premiers van Spanje José María Aznar (PP) en Felipe González (PSOE). Ook was er een afbeelding van de rug te zien van de huidige premier Mariano Rajoy (PP) die een SMS “ser fuerte” aan het sturen is naar Luis Bárcenas en de journalist die continue Podemos en de leider Pablo Iglesias aanvalt, Eduardo Inda waarvan bewezen blijkt te zijn dat hij verhalen verzint of deze baseert op valse informatie. Op de bus waren tevens de gezichten te zien van Esperanza Aguirre (PP) en de ex vice premier van Spanje en, Rodrigo Rato.

De “Tramabus” was een hele verrassing voor de politieke partijen en niemand had zoiets verwacht. Uiteraard is de bus bedoelt om te provoceren maar ook om de corruptie in Spanje aan te kaarten en het feit dat het er op lijkt dat iedereen er maar mee weg lijkt te komen. Er werd door de politieke partijen slecht gereageerd op de bus met gezichten erop en men zag het meer als een reclamestunt van Podemos dan iets anders. De “Tramabus” was in ieder geval wel de hele donderdag trending tropic op de sociale media netwerken.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
 1. wat ik niet begrijp is waarom deze politieke partij DAARTEGEN NIETS LEGAAL onderneemt; geen aanklacht ? Is de Politie en het Gerecht dan eveneens corrupt ?
  Zo niet, kan men in Spanje dan zomaar wegkomen met uit de lucht gegrepen verdacht makingen ?

 2. Podemos is zelf de meest corrupte van het hele stel. zal me niet verbazen dat Venezuela de kosten van dit spelletje heeft betaald want zelfs de verkiezingen worden door hun betaald.
  El que tenga tejado de vidrio ,no le lance piedras al vecino.

 3. Ik weet ook nog wel een aantal namen van advocaten en verzekeringen maar die kunnen niet op een autobus daar heb ik een heeeeel lange trein voor nodig. En ik vind het een keurige vervanger van de schandpaal. Dus ik ben het helemaal niet eens met Frank!!!

 4. niet alleen in Spanje zou dat moeten maar zowat in heel EUROPA.
  Maar bijna overal komen die kerels met de corruptie weg. Lachen eens met de belasting betaler en doen lekker verder

 5. Corruptie is een groot probleem en moet hard aangepakt worden.
  Maar deze actie veroordeel ik scherp. Wat is de volgende stap? Terug naar de ketterij en heksenverbranding?
  Schandelijk!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken