skip to Main Content
Hotels op Gran Canaria geven met daverend succes oude meubels gratis weg
La Provincia

Hotels op Gran Canaria geven met daverend succes oude meubels gratis weg

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

La Provincia

LAS PALMAS – De hotels Escorial & Spa in de badplaats Playa del Inglés en het Dorado Beach hotel in Arguineguin op het eiland Gran Canaria gaan verbouwen en gaan nieuwe meubels plaatsen in de kamers. Veel hotels gooien de oude meubels weg of proberen deze te verkopen maar de directies van deze twee hotels hebben voor een andere manier gekozen, het gratis weggeven aan de mensen die geïnteresseerd zijn. En dat bleek een succes.

Honderden mensen kwamen opdagen om in hun auto’s, bestelbussen en op karren zoveel mogelijk meubels zoals stoelen, banken, bedden, kasten, kledingkasten, bijzettafels en het meest populair, matrassen mee te nemen. Deze weggeefactie was een daverend succes waarbij de hoteldirecties blij zijn dat ze mensen hebben kunnen helpen en daarnaast flink bespaard hebben op kosten om de oude meubels weg te brengen.

Uiteraard waren ook de mensen die kwamen opdagen om de meubels gratis mee te nemen zeer dankbaar en was het een drukte van belang. De beveiliging van de hotels moest echter wel de politie erbij halen, niet vanwege problemen tussen ruziënde “meubelzoekers” maar vanwege de enorme stroom van mensen die met een of meerdere voertuigen naar de hotels waren gekomen waardoor er verkeersproblemen ontstonden.

De mensen die kwamen opdagen om de meubels gratis weg te halen waren op de hoogte van deze actie omdat de eigenaren van deze twee hotels, Bullhotels, via Whatsapp en verschillende andere sociale media de actie hadden aangekondigd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken