Masymas supermarkten in Alicante en Valencia worden Spar winkels

Masymas supermarkten in Alicante en Valencia worden Spar winkels
Beeld: Spar

Masymas supermarkten in Alicante en Valencia worden Spar winkels

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Het Catalaanse distrubutiebedrijf Fragadis heeft in september 2018 de Masymas supermarkten in de provincies Alicante en Valencia overgenomen. Sindsdien is er geen verschil gemerkt bij de 57 Masymas supermarkten die de uit Tarragona afkomstige Fragadis van de Valenciaanse familie Soriano Buforn heeft overgenomen maar daar gaat nu verandering in komen.

Fragadis heeft aangegeven de Masymas winkels in de provincie Alicante om te bouwen tot Spar supermarkten om zo de van oorsprong Nederlandse supermarktketen meer naamsbekendheid te geven in de provincie Alicante. Fragadis heeft de franchise van de Spar supermarkten in de autonome regio Catalonië, Aragón en Castellón de la Plana maar gaat nu verder uitbreiden naar de provincies Alicante en Valencia.

Tot nu toe was de Spar in de provincie Alicante slechts op kleine schaal met wijkwinkels aanwezig dankzij de distributiegroep Upper uit Murcia die de de franchise van de Spar in Murcia, Almería, Albacete en deels in Alicante bezit. Dat waren dan grotendeels Spar City en Spar Express winkels. In de provincie Valencia zijn geen Spar winkels te vinden.

Fragadis is dus begonnen met een flinke uitbreiding in de provincies Alicante en Valencia nadat ze de 57 Masymas supermarkten heeft overgenomen en eerder ook al de 10 Tandy winkels.

Alle winkels worden omgebouwd tot een Spar. Fragadis heeft reeds 135 Spar winkels in de provincie Castellón de la Plana en in de autonome regio’s Catalonië en Aragón. Fragadis zal nu meer dan 200 winkels hebben met meer dan 2.000 werknemers.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.