Search
menu
Search

Hond redt hond van verdrinking in Zaragoza

Hond redt hond van verdrinking in Zaragoza
Beeld: Twitter

Hond redt hond van verdrinking in Zaragoza

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – Een hond heeft in Utebo provincie Zaragoza in Aragón een andere hond van een verdrinkingsdood gered. Het voorval deed zich voor op donderdag 16 april toen een patrouille van de politie oog in oog stond met een grote hond die op een rotonde hevig aan het blaffen was. De agenten meenden dat het om een ontsnapte hond ging maar het verhaal eindigde anders.

Buurtbewoners hadden de lokale politie van Utebo gebeld omdat een grote witte hond op een rotonde hevig aan het blaffen was en voor overlast zorgde. Toen de politie eenmaal ter plaatse waren bleef de Golden Retriever blaffen maar toen de agenten probeerden de hond te pakken rende deze weg.

De agenten besloten de hond te volgen in de hoop dat ze deze zouden kunnen vangen maar uiteindelijk verliep het verhaal anders. De hond bracht de agenten namelijk naar een diepe put waarin een andere hond vast zat. Deze kon daar op eigen gelegenheid niet meer uitkomen.

Dus een hond heeft zijn vierpotige vriend van een verdrinkingsdood weten te redden door de politie naar de put te begeleiden. Zoals de politie van Utebo dit omschrijft ‘Historia de amigos’.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?