Hond redt hond van verdrinking in Zaragoza

Hond redt hond van verdrinking in Zaragoza
Beeld: Twitter

Hond redt hond van verdrinking in Zaragoza

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – Een hond heeft in Utebo provincie Zaragoza in Aragón een andere hond van een verdrinkingsdood gered. Het voorval deed zich voor op donderdag 16 april toen een patrouille van de politie oog in oog stond met een grote hond die op een rotonde hevig aan het blaffen was. De agenten meenden dat het om een ontsnapte hond ging maar het verhaal eindigde anders.

Buurtbewoners hadden de lokale politie van Utebo gebeld omdat een grote witte hond op een rotonde hevig aan het blaffen was en voor overlast zorgde. Toen de politie eenmaal ter plaatse waren bleef de Golden Retriever blaffen maar toen de agenten probeerden de hond te pakken rende deze weg.

De agenten besloten de hond te volgen in de hoop dat ze deze zouden kunnen vangen maar uiteindelijk verliep het verhaal anders. De hond bracht de agenten namelijk naar een diepe put waarin een andere hond vast zat. Deze kon daar op eigen gelegenheid niet meer uitkomen.

Dus een hond heeft zijn vierpotige vriend van een verdrinkingsdood weten te redden door de politie naar de put te begeleiden. Zoals de politie van Utebo dit omschrijft ‘Historia de amigos’.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.