Costa Blanca creëert Pet Friendly zegel

Costa Blanca creëert Pet Friendly zegel
Beeld: Canva

Costa Blanca creëert Pet Friendly zegel

ALICANTE – Het toerismekantoor van de Costa Blanca gaat een speciaal Pet Friendly zegel uitbrengen. Met dit zegel kunnen hotels, bars, restaurants, campings, B&B’s, winkels en allerlei andere locaties aangeven dat huisdieren welkom zijn. Er schijnt namelijk een steeds groter aantal toeristen te zijn die ervoor kiezen met hun huisdier te reizen.

Volgens het Patronato Provincial de Turismo zijn er al veel bedrijven en gemeenten die interesse hebben getoond in het Pet Friendly initiatief. Om echter mee te kunnen doen moeten deelnemers een vragenlijst invullen om te achterhalen of ze wel genoeg diervriendelijk zijn en voorbereid zijn op huisdieren.

De zegel zal de naam krijgen ‘Costa Blanca Pet Friendly’ en zal in de vorm van een sticker of bordje te herkennen zijn. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer men start met het initiatief en of er een speciale website komt met alle informatie.

Na de pandemie is het aantal gezinnen met huisdieren toegenomen en zijn er steeds meer nationale en internationale reizigers die met hun trouwe viervoeter naar de Costa Blanca willen komen. Daar wil men op inspelen door deze groep extra informatie te geven over huisdiervriendelijke gemeenten en bedrijven.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.