skip to Main Content
Twee meter lange haai uit de zee gehaald bij strand Lloret de Mar (video)

Twee meter lange haai uit de zee gehaald bij strand Lloret de Mar (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

haai5LLORET DE MAR – Samen met een strandwacht hebben diverse strandgasten een twee meter lange haai uit de zee gehaald. Ondanks het feit dat dit spectaculair klinkt was de haai al dood voordat deze uit de zee werd gedragen. De “tintonera” of in het Nederlands blauwe haai dreef tegen de rotsen van een van de hoeken van het Lloret de Mar strand.

Zondag vonden diverse zwemmers langs het strand van Lloret de Mar een dode haai die tegen de rotsen van het strand dreef. Nadat de strandwacht en politie waren gewaarschuwd konden diverse badgasten samen met de autoriteiten de haai uit het water halen.

De dode haai was twee meter lang en woog zo’n 90 tot 100 kilo. De Blauwe haai is een haaiensoort die wel vaker gezien wordt langs de Spaanse kust aan de Middellandse Zee. Volgens experts is het echter geen gevaarlijke haaiensoort voor de mensen maar elk dier in het nauw gedreven of een dier dat bang is kan uiteindelijk gevaarlijk worden.

Op het moment dat de haai uit het water werd gehaald waren er veel strandgasten aanwezig op het Lloret de Mar strand en dus was er veel publiek wat genoot van het spektakel. Het is immers niet elke dag dat je een haai van dichtbij kan aanschouwen en zelfs kan aanraken zonder dat deze meteen zijn tanden laat zien – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken