skip to Main Content
Japanse Zara komt in herfst naar Madrid
El Periodico

Japanse Zara komt in herfst naar Madrid

MADRID – De Aziatische kledinggigant Uniqlo die gezien wordt als de Japanse Zara zal in de herfst van dit jaar de eerste winkel in de Spaanse hoofdstad openen. Op dit moment is Uniqlo alleen aanwezig in Barcelona met twee winkels waar een derde winkel aan de Avenida Diagonal bij komt.

Uniqlo heeft de afgelopen jaren in Europa zo’n 90 winkels geopend waaronder in Nederland, België, Frankrijk, Groot Brittannië, Duitsland, Zweden, Denemarken en Rusland.

In Spanje heeft Uniqlo op dit moment twee winkels in Barcelona, te weten in het Centro Comercial Glòries (tegenover de Hema) en aan de Paseo de Gracía. Daar komt een enorm 1.900 m2 groot derde lokaal bij aan de Avenida Diagonal in de Pedralbes wijk.

Naast Barcelona wil de Japanse Zara uitbreiden in Spanje en daarom zal in het kleine winkelcentrum Jardín de Serrano naast de Calle Serrano in Madrid een eerste Uniqlo winkel openen in de Spaanse hoofdstad. Ook dit is geen kleine winkel met 1.590 m2 waarbij deze in de zogenaamde ‘milla de oro’ gelegen is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken