skip to Main Content
Ryanair passagiers opgepast: Website sluit 10 uur lang vrijdag op zaterdag

Ryanair passagiers opgepast: Website sluit 10 uur lang vrijdag op zaterdag

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ryanair8MADRID – Alle Ryanair passagiers die van of naar Spanje zullen vliegen vrijdag, zaterdag of zondag 19, 20 en 21 juni moeten er rekening mee houden dat zij hun boarding passen en het online inchecken op tijd doen want de website gaat gedurende 10 uur lang sluiten. Vanaf vrijdag 19 juni 20.00 uur zal de website tot 06.00 uur zaterdagochtend uit de lucht zijn voor werkzaamheden.

De systemen waarop de website en mobiele applicaties van Ryanair draaien worden gedurende die 10 uur compleet bijgewerkt. Dit is een zo drastische aanpak dat de Ierse low cost vlieger heeft besloten de website en mobiele applicaties gedurende 10 uur uit de lucht te halen.

Vanaf vrijdag 19 juni 20.00 uur tot 06.00 uur zaterdagmorgen 20 juni zal niemand de website van Ryanair kunnen gebruiken. Reizigers dienen er dus rekening mee te houden dat ze niet wachten tot vrijdagavond of die nacht daarna om de boarding passen uit te printen en/of online in te checken. Voor de zekerheid is het beter om dit op tijd te doen.

Ryanair heeft via de Email en mobiele tekstberichten contact opgenomen met de duizenden reizigers die rond deze tijd met Ryanair gaan vliegen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken