skip to Main Content
Zwemmer wordt gebeten door een haai of grote vis voor de kust van het Platja d’en Bossa op Ibiza

Zwemmer wordt gebeten door een haai of grote vis voor de kust van het Platja d’en Bossa op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Een 82-jarige Spaanse man is zaterdag door een blauwe haai of een grote vis gebeten toen hij aan het zwemmen was voor het Platja d’en Bossa strand op het populaire vakantie eiland Ibiza. De man meldde zichzelf bij de ehbo post die hem naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan een vijf centimeter grote wond geholpen kon worden. Experts zijn nu de foto’s van de beet aan het bestuderen om te achterhalen of het hier om een haai gaat of een grote vis.

De Spaanse man meldde zich rond 15.10 uur bij de strandwachten en ehbo post op het Platja d’en Bossa strand met een bloedende wond van ongeveer vijf centimeter lang. De man werd door een ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht waar hij later rond 19.40 uur weer weg mocht. Zoals het er nu naar uitziet werd de man bij het zwemmen voor de kust nabij sa Sal Rossa gebeten. De man zelf kon niet aangeven of het hier om de beet van een tiburón azul (tintorera) ofwel blauwe haai ging of om de beet van een grote vis.

Na de aanval van de haai of vis moesten alle strandgasten het water verlaten zodat men kon achterhalen of er een haai aanwezig was in de zee. Er werd door meerdere strandwachten gedurende meer dan een uur gezocht naar een mogelijke haai maar er werd niets gesignaleerd waarna het strand en de zee weer open konden. Gedurende deze hele zoektocht werd de rode vlag niet gehesen wat aangeeft dat men er vanuit gaat dat het hier om een aanval van een grote vis gaat.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Graag vermeld ik, dat ik elke avond “uitkijk” naar de Spanje Vandaag berichten! Zelf ben ik al sinds mijn jeugd,verwant met Spanje!
    Te weten: Andalusie, vrolijk mensen, hartelijk en behulpzaam!
    Het “toeval” wil, dat we zeer spoedig voor 14 dgn. afreizen. Ditmaal naar de Balearen!

  2. Had opa niet een paar Cuba libres te veel op waardoor hij niet meer wist hoe blauw hij (die haai, bedoel ik) was?

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken