skip to Main Content
Strand Benidorm dicht nadat jongen gebeten werd door een mysterieuze vis

Strand Benidorm dicht nadat jongen gebeten werd door een mysterieuze vis

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

visbeet1BENIDORM – Dinsdagochtend was het Poniente strand in de overvolle badplaats Benidorm gedurende meer dan een uur gesloten voor alle strandgangers. De reden hiervoor was dat een jongen zich had gemeld bij de rode kruis EHBO post met een gemene tandafdruk op zijn lichaam.

Zodat er onder de honderden badgasten geen gevaar zou zijn in het warme zeewater, werd besloten om het strand te sluiten en iedereen uit de zee te evacueren. Nadat een doctor de tandafdruk had gezien en het verhaal gehoord had van de aangevallen jongen werd tot deze drastische beslissing overgegaan in het geval het om een kleine haai zou gaan.

De 10 jarige jongen omschreef de vis als grijs met groen van ongeveer een meter lang. Dit zou kunnen wijzen op een kleine haai maar ook kunnen leiden naar een barracuda vis die wel eens vaker gezien worden langs de Spaanse kusten. De jongen werd aan zijn verwonding geholpen en kon later weer met zijn ouders mee naar huis.

Ondertussen had de politie het strand afgesloten en was men op zoek gegaan naar de bijtende vis. Na een zoektocht van bijna een uur werd er niets gevonden en besloten om het Poniente strand weer open te stellen. Het voorval deed zich voor tussen 11 en 12.30 uur dinsdagmorgen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken