skip to Main Content
Vermiste Spaanse vrouw uit Barcelona dood teruggevonden in Utrecht **UPDATE**

Vermiste Spaanse vrouw uit Barcelona dood teruggevonden in Utrecht **UPDATE**

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

crimescene1BARCELONA – Een sinds 31 juli vermiste Spaanse vrouw uit de plaats Sabadell, provincie Barcelona is door de Nederlandse politie dood teruggevonden in een woning in Utrecht. Sandra Garcia Geraldino  reisde eind juli naar Nederland om haar twee kinderen, die door haar Nederlandse man waren meegenomen, terug te halen naar Spanje.

Terwijl de politie in Utrecht met een onderzoek is begonnen werd de 42 jarige ex man van de dood aangetroffen 45 jarige vrouw aangehouden voor mogelijke doodslag. Het lichaam van de Spaanse vrouw werd zondag 16 augustus door leden van een hondenvereniging langs de J.M. de Muick Keizerbrug gevonden. Na het nieuws van de vondst van de Spaanse vrouw zijn de zus en een van de in Spanje wonende dochters van de oorsprong Dominicaanse vrouw naar Nederland gereisd om het lichaam te identificeren.

De vrouw werd sinds 31 juli als vermist opgegeven bij de Nederlandse autoriteiten die meteen op onderzoek uitgingen. Zij was rond de verdwijningsdatum mogelijk vanaf het Vechtplantsoen in Utrecht vertrokken. Mede omdat er al aanwijzingen waren van een misdrijf werd de 42 jarige ex man aangehouden en wordt hij gezien als hoofdverdachte – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken