skip to Main Content
Belgen die in Salou taxichauffeur het ziekenhuis insloegen op vrije voeten
Archieffoto

Belgen die in Salou taxichauffeur het ziekenhuis insloegen op vrije voeten

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Belgen die in Salou taxichauffeur het ziekenhuis insloegen op vrije voeten

Archieffoto

TARRAGONA – Begin juli werd een 30-jarige taxichauffeur in de badplaats Salou aan de Costa Dorada het ziekenhuis ingeslagen door drie Belgische toeristen. De taxichauffeur is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en de rechter heeft nu ook besloten twee van de drie Belgen op vrije voeten te stellen.

Na een woordenwisseling ontstond een vechtpartij tussen de drie Belgische mannen en de taxichauffeur omdat de toeristen weigerden in de rij te staan om op hun beurt te wachten voor een taxi. Het voorval deed zich voor bij de taxistandplaats naast de Font Lluminosa (verlichte fontein) bij het begin van de boulevard van Salou.

De taxichauffeur werd bijgestaan twee collega’s Juan R. En Máximo S die ook gewond raakten maar voor de rechter hun verhaal hebben kunnen doen. Aan de hand van de kleur van het shirt konden zij aangeven wie uiteindelijk de collega chauffeur de intensive care insloeg.

Het gaat daarbij om Baykar O. die samen met Kevin O. En a Alan E. na de aanval door de politie werden gearresteerd. Uiteindelijk zal alleen Baykar in voorlopige hechtenis in de gevangenis blijven nadat de rechter besloten heeft Kevin en Alan op vrije voeten te stellen.

De rechter heeft dat besluit genomen omdat waarschijnlijk Bakar de persoon is die de taxichauffeur de lucht in gooide waarna deze zwaargewond raakte. De familie van Kevin en Alan hebben daarnaast vakantiewoningen in Cambrils en er is dus minder vluchtgevaar, aldus de rechter.

Daarom hoeven Kevin en Alan niet in voorlopige hechtenis te blijven in afwachting van de rechtszaak. Zij mogen echter Spanje niet verlsten en moeten zich elke 15 dagen bij de politie melden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
  1. Weer lekker politiek correct gebracht. Bij al dit soort artikelen vooral de nationaliteit verborgen houden, anders wordt de be bevolking nog wakker.

  2. Iedereen klaagt over het lage niveau van de meeste toeristen. Zij hebben misschien wel geld, maar hebben totaal geen klasse. Echt “basse classë”. In een dorp van 4.000 personen tijdens het laag seizoen en 40.000 toeristen in het hoog seizoen, kan dat tellen.

  3. Hoe ze heten maakt niet uit, als ze maar even flink geringeloord worden. Van mij mogen ze alle drie persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden voor alle schade. Onderling moeten ze dan maar uitmaken wie wat betaalt.

  4. Tja, en Kevin en Alan zijn toch ook gewoon alledaagse Belgische namen……………….
    Het 3-tal met die andere Belg Baykar erbij, vormt aldus een uitermate typisch Belgisch trio!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by