skip to Main Content
Burger King Spanje bestaat 40 jaar en viert dit met de Whopper wijn

Burger King Spanje bestaat 40 jaar en viert dit met de Whopper wijn

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

whopper1aMADRID – De Amerikaanse fast food keten Burger King viert dit jaar dat ze 40 jaar geleden haar eerste restaurant opende in het land. Dit wordt gevierd met de presentatie van de eigen Whopper wijn waarmee door de klanten getoost kan worden op het 40 jarig bestaan.

De speciale Burger King wijn is gemaakt van de Tempranillo druiven en komt uit Valencia waar de wijn in vaten van Franse eik werden klaargestoomd voor de lancering in Burger King. Het gaat om een gelimiteerde editie van de Whopper wijn die aangeboden wordt zolang de voorraad strekt.

De Whopper wijn is speciaal samengesteld om de smaak van de Whopper burger nog beter te maken, aldus Burger King. Helaas zijn de wijnflessen niet verkrijgbaar in de restaurants in Spanje maar slechts ter beschikking als men meedoet aan een wedstrijd op de Facebook pagina en website van Burger King. Zo moet men een verhaal en foto opsturen van de favoriete BK plaats, iets wat door de jury wordt gekeurd – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken