skip to Main Content
Bekijk alle geannuleerde vluchten van Ryanair tot en met 28 oktober *UPDATE*

Bekijk alle geannuleerde vluchten van Ryanair tot en met 28 oktober *UPDATE*

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Zoals inmiddels bekend is Ryanair bezig met het annuleren van zo’n 2.000 vluchten tot en met 28 oktober. Dat houdt in dat er per dag tussen de 40 en 50 vluchten niet vertrekken en de daarop geboekte passagiers of geld terugkrijgen of overgeboekt kunnen worden naar andere vluchten, indien aanwezig. Er is ontzettend veel te doen over al deze annuleringen, ook omdat in eerste instantie de vluchten slechts enkele dagen voor de annulering bekend zouden worden gemaakt.

Waarschijnlijk werd de druk op Ryanair zo groot dat de Ierse low cost vlieger besloten heeft om alle geannuleerde vluchten op de website te plaatsen. Sinds zaterdag stonden er slechts lijsten van geannuleerde vluchten enkele dagen vooruit maar op maandag werden lijsten geplaatst met daarop alle geannuleerde vluchten.

UPDATE: De Nederlandse link werkt niet meer daarom is een link geplaatst naar de Spaanse website van Ryanair.

Op de website staan nu de losse lijsten van drie dagen vooruit, te weten maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 september maar daaronder staan nu ook de lijsten van donderdag 21 tot en met zondag 24 september en van maandag 25 september tot en met zaterdag 28 oktober.

Op de lijsten zijn geannuleerde vluchten te zien naar Barcelona, Madrid, Mahon, Sevilla waaronder ook vluchten tussen Barcelona en Brussel Airport of Brussel Charleroi. Als we snel naar de lijsten kijken zien we niet veel vluchten tussen Nederlandse/Belgische vliegvelden en Spaanse vliegvelden waardoor het erop lijkt dat die verbindingen gespaard zijn gebleven. Wel zijn er diverse vluchten binnen Spanje geannuleerd. Als er lezers zijn die andere informatie hebben dan lezen we dat graag als een reactie op dit artikel.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
    1. We hebben het gemerkt daarom hebben we nu een link geplaatst naar de Spaanse website. Bedankt voor je bericht 🙂

  1. Jaja Noel het kan echt wel.
    Vorige week geannuleerde vluchten en nu al bericht van PayPal dat het geld teruggestort is.
    Zeer accuraat.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken