skip to Main Content
Caminito del Rey wandelpad vanwege de regen, wind en veiligheid tijdelijk gesloten

Caminito del Rey wandelpad vanwege de regen, wind en veiligheid tijdelijk gesloten

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De directie van het Caminito del Rey wandelpad in de gemeente Álora provincie Málaga heeft vanwege de hevige regenval en de mogelijke problemen wat betreft de veiligheid van de wandelaars en bezoekers besloten de hekken naar het wandelpad te sluiten. Ondanks de regen en het slechte weer werden de eerste wandelaars woensdagmorgen toch toegelaten maar vanwege de weersvoorspellingen werd besloten het wandelpad later die morgen te sluiten.

Wandelaars van de Caminito del Rey in de gemeente Álora moeten er rekening mee houden dat de ingangen tot nader besluit van de directie tijdelijk niet open gaan. De reden daarvoor zijn de slechte weersomstandigheden met veel wind en regen op woensdag. Het slechte weer kan ook op donderdag nog de omgeving teisteren waardoor men besloten heeft uit veiligheidsredenen het wandelpad te sluiten, aldus de krant Diario Sur.

De mensen die entreekaarten hebben voor de woensdag, donderdag en eventueel andere dagen dat het wandelpad gesloten is, kunnen kaarten krijgen voor andere dagen. Men heeft twee maanden de tijd om de entreekaarten in te ruilen voor een andere dag. Meer informatie omtrent de afwikkeling hiervan en of het wel of niet mogelijk is het betaalde bedrag terug te krijgen is te lezen op de website van de Caminito del Rey.

In principe gaat de directie ervan uit dat op donderdag de hekken weer open kunnen zodat men weer de wandeling kan maken. Toch geeft men aan dat de situatie elk uur bekeken wordt en het kan voorkomen dat er eerst groen licht wordt gegeven terwijl dat later weer rood licht is geworden vanwege de veranderde weersomstandigheden.

Meer informatie is altijd op te vragen via info@caminitodelrey.info en het bekijken van de website. Men kan ook bellen naar 902 78 73 25. Houdt ook voor het actuele nieuws de Facebookpagina van de Caminito del Rey in de gaten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Verstandige beslissing, alles voor veiligheid
    De wandelaar die dit niet begrijpt, kan beter een andere hobby zoeken.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken