La Pineda Platja krijgt in 2022 nieuwe moderne chiringuitos

La Pineda Platja krijgt in 2022 nieuwe moderne chiringuitos
Beeld: Ayuntamiento Vila-seca

La Pineda Platja krijgt in 2022 nieuwe moderne chiringuitos

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

TARRAGONA – De gemeente Vila-seca heeft de plannen bekend gemaakt voor nieuwe strandpaviljoens ofwel chiringuitos op de stranden van La Pineda Platja, gelegen aan de Costa Dorada net onder de populaire badplaats Salou. Vanaf de zomer 2022 moet de kustlijn van La Pineda er heel anders gaan uitzien en krijgen de typische Spaanse strandbars een facelift.

Het veranderen van de chiringuitos op de stranden van La Pineda Platja is onderdeel van het Pla Estratègic de la Activitat Turística van de gemeente Vila-seca. Normaal gesproken staan er tien houten gebouwtjes op de stranden maar dat moet volgend jaar veranderen met het nieuwe project dat omschreven wordt op de website van de gemeente Vila-seca waar La Pineda Platja toe behoort.

Het aantal van 10 chiringuitos moet worden teruggebracht naar 7 vernieuwde strandpaviljoens maar die wel groter worden met meer service. Er moeten drie modellen chiringuitos komen, twee modellen met bar en restaurant en een met alleen een bar. Het ontwerp van deze nieuwe moderne strandpaviljoens moet lijken op reeds bestaande horecagelegenheden langs de boulevard Pau Casals. 

De vier chiringuitos met restaurants komen op de twee extremen (links en rechts) van de stranden en de chiringuitos die alleen een bar hebben in het midden van de stranden. Op deze manier is er genoeg aanbod zonder dat de bestaande restaurants, met name in het centrum langs de stranden, de gevolgen merken wat betreft het restaurant gedeelte.

De komende week moeten de nieuwe chiringuitos aan de inwoners en ondernemers getoond worden waarbij ook de plannen uitgelegd worden door de gemeente. Men denkt ongeveer 900.000 euro te investeren in deze hele transformatie van de huidige chiringuitos naar de nieuwe stijl. Daaronder horen ook de investering van de nieuwe douches, lifeguards torens en paden etc. die aangelegd gaan worden. In DEZE PDF staan alle details van de veranderingen en de tekeningen met foto’s van de nieuwe chiringuitos.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.