skip to Main Content
Op je hardloopschoenen Valencia verkennen

Op je hardloopschoenen Valencia verkennen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

running-1a

Graag stel ik me even kort aan jullie voor. Mijn naam is Fleur, ik ben Nederlandse en woon al sinds 2008 in Valencia. Mijn liefde voor hardlopen heb ik hier in Spanje ontdekt. Bijna iedere dag trok ik mijn hardloopschoenen aan om vervolgens enkele kilometers langs het strand te struinen, voor een heerlijk begin van de dag of een welkome ontspanning na een drukke werkdag. Na tig hardloopwedstrijden, drie paar versleten schoenen en een kast vol gratis wedstrijd-shirts, bedacht ik begin van dit jaar om van mijn hobby, mijn werk te maken.

Ik kwam in contact met Robin uit Barcelona en Lena uit Kopenhagen, die al jaren ervaring hebben met hardloop-tours door hun stad. Uit hun enthousiaste verhalen en mijn passie voor hardlopen, kwam “Go! Running Tours Valencia” voort. Ik neem nu joggers mee in een tour door de parken, het historische centrum en langs de boulevard, het strand of zelfs buiten de stad, door een natuurgebied of langs de sinaasappelvelden. Met mijn ervaring als gids op de fiets in de stad Valencia, heb ik door de jaren een brede kennis verworven. Ik vertel tijdens mijn tours niet alleen over de geschiedenis maar ook over het dagelijks leven en de sport.

running-2

Valencia is de afgelopen jaren erg populair geworden onder met name de Nederlandse en Vlaamse toeristen. Dit is logisch als je bedenkt dat Valencia meer dan 300 dagen zon telt per jaar. Dit klimaat maakt het een zeer geschikte stad voor het buitenleven en ook de buiten sporten. Verder is Valencia een plezierige, betaalbare en veilige stad. Het is geen kleine stad, maar met een inwonertal van zo’n 800.000, heeft Valencia toch een knus centrum met leuke terrasjes en tapasbarretjes. Ik kan natuurlijk door blijven gaan over hoe mooi en geweldig Valencia is, maar ik laat het even hierbij. Mocht je meer willen weten? Kom dan zelf naar Valencia, neem je hardloopschoenen mee en boek een sightrunning tour….

www.gorunningtoursvalencia.com

running-3

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken