skip to Main Content
Alle stranden van Benidorm hebben met Pasen gratis wifi internet

Alle stranden van Benidorm hebben met Pasen gratis wifi internet

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – Deze Semana Santa ofwel Pasen zullen alle stranden van de kustplaats Benidorm voorzien zijn van de installaties om gratis wifi te bieden aan alle personen die daar gebruik van willen maken. Alle gegevens van de “online surfers” zullen wel verzameld gaan worden via de leverancier Wiongo die zo een “big data” bestand zal opbouwen wat de gemeente weer kan gebruiken om te onderzoeken waar de internetgebruikers naar kijken.

Op de vakantiebeurs Fitur in Madrid heeft de burgemeester van Benidorm bekend gemaakt dat nog voor de Semana Santa, wat de week van Pasen is, alle stranden van Benidorm wifi punten zullen hebben waardoor iedereen die dat wil gratis gebruik kan maken van internet terwijl men in de zon ligt. De prijs voor de gebruiker is echter wel dat alle gegevens – behalve de beveiligde en persoonlijke gegevens – worden opgeslagen en gebruikt kunnen worden door de gemeente.

De installatie van de 30 apparaten die het wifi signaal moeten verspreiden worden aan straatmeubilair zoals lantaarnpalen vastgemaakt. De hele installatie van het wifi netwerk en het onderhoud daarvan kost de gemeente niets maar het levert hen wel veel informatie op. Daarnaast wordt de service voor de strandgasten verbeterd omdat men ook tijdens het zonnen op Facebook, Twitter, Instagram en SpanjeVandaag.com kan kijken.

Het gratis wifi zal te gebruiken zijn bij de Playa de Levante, Playa de Poniente en de Cala de Mal Pas.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken