skip to Main Content
Nederlandse film “Verliefd op Ibiza” in de bioscopen

Nederlandse film “Verliefd op Ibiza” in de bioscopen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – De Nederlandse film Verliefd op Ibiza is nog niet zo lang geleden in première gegaan in de Nederlandse bioscopen. De film gaat, zoals de titel al aangeeft, over liefde en over het eiland Ibiza. Deze zogenaamde feel good film gaat over 11 mensen die in vier verhalen op het eland Ibiza avonturen beleven.

De film is er een war je met een glimlach naar toe gaat en met een glimlach weer vandaan komt, dat wil zeggen, een lichtvoetige komedie over de liefde en het populaire vakantie-eiland Ibiza.

Op de website van de film is te lezen: Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op de verkeerde mannen, de juiste personen, en op Ibiza.

Kijk voor meer informatie, foto’s en video’s op de officiële website van Verliefd op Ibiza – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by