Search
menu
Search

Politie vindt 56 kilo hasj in een kampeerauto in Málaga

Politie vindt 56 kilo hasj in een kampeerauto in Málaga
Beeld: Policía Nacional / Screenshot video

Politie vindt 56 kilo hasj in een kampeerauto in Málaga

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De Nationale Politie heeft in Málaga drie personen aangehouden voor het vervoeren van drugs, om concreet te zijn 56 kilo hasj. Het gaat om drie personen met de Italiaanse nationaliteit die de drugs vervoerden in een kampeerauto en een personenwagen.

De Policía Nacional heeft bij een controle in een gehuurde (McRent) kampeerauto 56 kilo hasj in 279 bolvormige zakjes van elk 200 gram aangetroffen. De drugs waren van Spanje op weg naar Italië. Het onderzoek naar deze drugssmokkel werd al op 8 maart gestart nadat de politie achter de plannen was gekomen.

Het gaat om een in Spanje gehuurde kampeerauto bij het bedrijf McRent waarmee twee personen naar Italië wilden rijden. Een tweede voertuig met Italiaans kenteken werd ook gecontroleerd. In totaal werden drie personen aangehouden voor het vervoeren van drugs. 

Een van de aangehouden personen is de zoon van een bekend lid van de Calabrische Ndrangheta, een op de Siciliaanse maffia lijkende misdaadorganisatie die haar oorsprong vindt in het bergachtige Calabrië, in het zuiden van Italië.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?