Politie vindt 56 kilo hasj in een kampeerauto in Málaga

Politie vindt 56 kilo hasj in een kampeerauto in Málaga
Beeld: Policía Nacional / Screenshot video

Politie vindt 56 kilo hasj in een kampeerauto in Málaga

MÁLAGA – De Nationale Politie heeft in Málaga drie personen aangehouden voor het vervoeren van drugs, om concreet te zijn 56 kilo hasj. Het gaat om drie personen met de Italiaanse nationaliteit die de drugs vervoerden in een kampeerauto en een personenwagen.

De Policía Nacional heeft bij een controle in een gehuurde (McRent) kampeerauto 56 kilo hasj in 279 bolvormige zakjes van elk 200 gram aangetroffen. De drugs waren van Spanje op weg naar Italië. Het onderzoek naar deze drugssmokkel werd al op 8 maart gestart nadat de politie achter de plannen was gekomen.

Het gaat om een in Spanje gehuurde kampeerauto bij het bedrijf McRent waarmee twee personen naar Italië wilden rijden. Een tweede voertuig met Italiaans kenteken werd ook gecontroleerd. In totaal werden drie personen aangehouden voor het vervoeren van drugs. 

Een van de aangehouden personen is de zoon van een bekend lid van de Calabrische Ndrangheta, een op de Siciliaanse maffia lijkende misdaadorganisatie die haar oorsprong vindt in het bergachtige Calabrië, in het zuiden van Italië.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.