skip to Main Content

Belgische verliest 1.300 euro in Madrid en krijgt ze terug

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – (Redactie) Een Belgische vrouw die haar portemonnee met 1.335 euro had laten liggen in een metrostation in Madrid, heeft die teruggekregen met al het geld er nog in. Dit gebeurde afgelopen week in de Spaanse hoofdstad en bewijst dat er toch nog eerlijke mensen zijn.

De Belgische had haar portemonnee met daarin 1.335 euro verloren in een Madrileens metrostation tijdens een bezoek aan haar zoon, die als Erasmus-student in de Spaanse hoofdstad verblijft. Ze liet haar portefeuille liggen aan een geldautomaat in de centrale hal van het station, waar die gelukkig werd gevonden door een oplettende veiligheidsagent.

De man verbaasde zich over de grote hoeveelheid geld die in de portefeuille zat, en het metropersoneel ging op zoek naar de vrouw, hopend haar te vinden aan de hand van de foto op haar identiteitskaart. Toen dat niet lukte, lieten ze de portefeuille achter bij de dienst verloren voorwerpen. Daar kreeg de vrouw, die zich ondertussen had aangeboden bij de klantendienst, haar spullen terug.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend