skip to Main Content

19 jarige Zweedse toeriste vermoord in Fuengirola na poging tot verkrachting

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – (Redactie) Zaterdag heeft een 30 jarige genationaliseerde Marokkaanse man een 19 jarige Zweedse toeriste vermoord na een mislukte poging tot verkrachting. Daarnaast is de vriendin en reisgenote van de overleden vrouw ernstig gewond geraakt na diverse messteken. Al dit gebeurde in het El Cid Hostal in de badplaats Fuengirola.

Schijnbaar hebben de twee Zweedse toeristen de Marokkaanse man leren kennen in een discotheek maar gingen de vrouwen na een avondje stappen rustig naar hun hotelkamer terug. Aangezien er geen aanwijzingen zijn dat de man met geweld de kamer op is gekomen kan de conclusie getrokken worden dat de meisjes de man van te voren al hadden leren kennen.

Eenmaal binnen wilde de 30 jarige man seks met de dames hebben, iets wat de vrouwen niet wilden. Hierop haalde de man een mes uit zijn zak en stak hij wild op een van de vrouwen in die dus meteen aan de steekwonden in haar gezicht en hals overleed. De andere Zweedse vrouw werd ernstig gewond maar kon nog op tijd de gang op rennen om om hulp te schreeuwen.

Uiteindelijk wisten de receptionist en een politieagent die toevallig in het hotel aanwezig was, de Marokkaanse man onder bedwang te houden totdat er meer agenten aanwezig waren. De gewonde vrouw werd meteen naar het ziekenhuis in Marbella gebracht.

De twee Zweedse studenten waren sinds 16 juni in het Hostal aanwezig en stonden op het punt om terug naar Zweden te vertrekken. Helaas verliep de laatste avond van de vrouwen compleet anders en eindigde deze op een nachtmerrie.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend