skip to Main Content
Aantal rijke Spanjaarden neemt ondanks crisis toe

Aantal rijke Spanjaarden neemt ondanks crisis toe

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het aantal inwoners dat meer dan 1 miljoen dollar, oftewel 740.000 euro, aan bezittingen heeft is in Spanje toegenomen met 5,4% naar 144.600 Spanjaarden in totaal. Hierbij wordt de eerste woning van deze mensen niet meegeteld. Dit blijkt uit het onderzoek Rijkdom in de wereld 2013 van RBC Wealth Management en Capgemini.

Ondanks de economische crisis in Spanje zijn er schijnbaar toch inwoners die meer hebben verdiend de afgelopen jaren. 144.600 inwoners heeft een kapitaal van meer dan 1 miljoen dollar wat neerkomt op 740.000 euro waarbij geen rekening wordt gehouden met de eerste woning en verbruiksgoederen.

Wereldwijd is het aantal rijken ook toegenomen met 10%. De meeste rijken wonen in de Verenigde Staten, te weten 3, 730.000 inwoners, die zo de koppositie van Azië met 3.680.000 rijken heeft overgenomen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken