ACTION opent tweede winkel in Murcia en veertiende in Spanje

ACTION opent tweede winkel in Murcia en veertiende in Spanje
Beeld: ingezonden / ACTION

ACTION opent tweede winkel in Murcia en veertiende in Spanje

Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Terwijl de redactie nog wacht op de officiële bevestiging van ACTION Spanje, is op de Facebookpagina van de Nederlandse winkelketen te lezen dat op donderdag 29 juni een nieuwe winkel geopend wordt in Murcia. Deze zal gelegen zijn aan de Calle de Molina de Segura nummer 5 en wordt de tweede winkel in de autonome regio, nadat begin maart dit jaar in Alcantarilla de eerste winkel in de Murcia regio werd geopend.

Langzaam gaat ACTION verder met het uitbreiden van het aantal winkels in Spanje. Op dit moment heeft de keten 13 winkels in Catalonië, Valencia regio, Murcia en de Madrid regio. Daar komt vanaf 29 juni een veertiende winkel bij, wat tevens de tweede winkel in de Murcia regio wordt. De tweede ACTION in de Murcia regio komt vlak naast de Palacio de los Deportes van Murcia, in de nabijheid van het winkelcentrum Centro Commercial Atalayas.

Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de meest betaalbare prijs.

ACTION in Spanje

Op 17 februari 2022 begon het ACTION-avontuur in Spanje met de eerste winkel in Girona. Daarna volgden drie andere winkels in Sabadell (3 maart 2022), L’Hospitalet de Llobregat (17 maart 2022) en Figueres (14 april 2022). Daarna werd het lange tijd stil maar kreeg de Spaanse ACTION-website in september 2022 een nieuwe impuls en kwam er een ACTION-app in Spanje.

Uiteindelijk kwam er op 3 november 2022 een nieuwe ACTION winkel bij in Tarragona, wat de vijfde ACTION winkel van Catalonië en Spanje werd. Op 16 februari 2023 werd de zesde ACTION winkel geopend in Alcalá de Henares, wat de eerste winkel was buiten Catalonië. Deze werd op 2 maart 2023 gevolgd door een tweede winkel buiten Catalonië, de achtste in Spanje en de eerste in de Murcia regio waar Alcantarilla werd gekozen om een ACTION te openen.

Op 22 maart werd de eerste winkel in de Valencia regio geopend in Villarreal (Castellón) gevolgd door een tweede winkel in Sagunto (Valencia) en een winkel in Vilafranca del Penedès (Barcelona), gevolgd door de achtste winkel in Catalonië in Sant Fruitós de Bages bij Manresa (Barcelona). Op 29 juni 2023 wordt de tweede winkel in de Murcia regio geopend, wat de veertiende ACTION winkel van Spanje. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud