skip to Main Content
SpanjeVandaag wil lokaal en regionaal Spanje nieuws brengen maar heeft jullie hulp nodig

SpanjeVandaag wil lokaal en regionaal Spanje nieuws brengen maar heeft jullie hulp nodig

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

nieuws-1MADRID – De redactie van SpanjeVandaag besteedt elke dag veel tijd om alle Spaanse kranten te bekijken en daaruit het meest interessante nieuws te halen om dat weer te vertalen naar het Nederlands zodat ook die Spanje-geïnteresseerden die de Spaanse taal niet beheersen het laatste nieuws kunnen volgen. Dit doen wij nu alweer bijna 8 jaar met veel plezier en wat dagelijks door meer dan 6.000 lezers wordt gewaardeerd.

Om het nieuws echter nog beter en actueler te maken vragen we nu de hulp van al onze lezers om lokaal en regionaal Spaans nieuws te melden bij de redactie van SpanjeVandaag.

Weet jij iets interessants voor SpanjeVandaag wat betrekking heeft op een stad, dorp of regio in Spanje waar je vaak op vakantie gaat, woont of je hart aan verloren hebt … laat het de redactie dan weten zodat wij alle lezers op de hoogte kunnen houden.

Is er een feest, wordt er iets gebouwd of geopend, wordt er iets georganiseerd, is er iets gebeurd wat belangrijk is voor diegenen die in hetzelfde gebied wonen of op vakantie gaan, etc.

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je ons de website link sturen naar de Spaanse pagina waar je het nieuws gelezen hebt. Meld daarbij ook je naam en eventueel je eigen website, die we dan zullen vermelden onder het nieuwsbericht.

Wij hopen op jullie medewerking zodat we SpanjeVandaag nog beter en actueler kunnen maken voor alle Spanje-geïnteresseerden. ¡Muchas gracias!

Ps. De redactie van SpanjeVandaag behoudt zich het recht voor plaatsing van het ingezonden nieuws

[vfb id=5]

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken