skip to Main Content
De AirBnb van de zwembaden nu ook in Spanje
Pixabay

De AirBnb van de zwembaden nu ook in Spanje

MADRID – Stel je hebt een zwembad en je doet daar zelf niet veel mee terwijl je wellicht geld kunt verdienen door jouw zwembad te verhuren. Dat kan nu met de Franse AirBnb achtige website Swimmy waar men een zwembad voor een halve of hele dag kan huren. Op dit moment zijn er nog niet veel zwembaden in Spanje te huur maar ongetwijfeld zal dat aantal snel groeien.

Iedereen kent AirBnb wel om een bank, kamer, appartement of huis te huren en recent schreven we nog over het Spaanse Atiko waarbij men een terras kan huren voor feestjes en BBQ’s. Daar is nu een alternatief bijgekomen met het van oorsprong Franse Swimmy.

Op de website van Swimmy is het mogelijk een privé zwembad te huren, direct van de eigenaar. Op het moment van schrijven zijn er nog niet heel veel zwembaden te huur in Spanje en is het merendeel te vinden in Frankrijk maar wat niet is kan nog komen.

Er zijn immers veel eigenaren van woningen die een zwembad hebben en daar zelf weinig of helemaal geen gebruik van maken. Met Swimmy is het nu dus mogelijk om wat extra geld te verdienen door jouw zwembad te verhuren, voor een halve of een hele dag. Dat extra geld komt dan toch goed van pas om de kosten van het zwembad onderhoud te betalen.

Kijk op de website van Swimmy voor de mogelijkheden en om jezelf met jouw zwembad aan te melden. Swimmy is opgericht in 2017 en het Franse bedrijf zegt nu al meer dan 30.000 leden te hebben waarbij er honderden zwembaden gehuurd kunnen worden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken