De AirBnb van de zwembaden nu ook in Spanje

De AirBnb van de zwembaden nu ook in Spanje
Beeld: Pixabay

MADRID – Stel je hebt een zwembad en je doet daar zelf niet veel mee terwijl je wellicht geld kunt verdienen door jouw zwembad te verhuren. Dat kan nu met de Franse AirBnb achtige website Swimmy waar men een zwembad voor een halve of hele dag kan huren. Op dit moment zijn er nog niet veel zwembaden in Spanje te huur maar ongetwijfeld zal dat aantal snel groeien.

Iedereen kent AirBnb wel om een bank, kamer, appartement of huis te huren en recent schreven we nog over het Spaanse Atiko waarbij men een terras kan huren voor feestjes en BBQ’s. Daar is nu een alternatief bijgekomen met het van oorsprong Franse Swimmy.

Op de website van Swimmy is het mogelijk een privé zwembad te huren, direct van de eigenaar. Op het moment van schrijven zijn er nog niet heel veel zwembaden te huur in Spanje en is het merendeel te vinden in Frankrijk maar wat niet is kan nog komen.

Er zijn immers veel eigenaren van woningen die een zwembad hebben en daar zelf weinig of helemaal geen gebruik van maken. Met Swimmy is het nu dus mogelijk om wat extra geld te verdienen door jouw zwembad te verhuren, voor een halve of een hele dag. Dat extra geld komt dan toch goed van pas om de kosten van het zwembad onderhoud te betalen.

Kijk op de website van Swimmy voor de mogelijkheden en om jezelf met jouw zwembad aan te melden. Swimmy is opgericht in 2017 en het Franse bedrijf zegt nu al meer dan 30.000 leden te hebben waarbij er honderden zwembaden gehuurd kunnen worden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

2
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
marianne bouwman

Lekker, al dat geschreeuw in je tuin

Koos

Nee je zal er maar naast wonen.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.