Search
menu
Search

Winkelen bij de populaire Ale-Hop winkel vanuit je luie stoel in Nederland of België

Winkelen bij de populaire Ale-Hop winkel vanuit je luie stoel in Nederland of België
Beeld: 123rf

Winkelen bij de populaire Ale-Hop winkel vanuit je luie stoel in Nederland of België

Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De Spaanse Ale-Hop winkel met de bekende Hollandse koe bij de voordeur en allerlei leuke hebbedingetjes en originele souvenirs is bij veel lezers bekend en zelfs zeer geliefd. Bij elk bezoek aan Spanje hoort steevast een of meerdere bezoekjes aan deze leuke winkelketen erbij. Maar wat als je dit jaar niet naar Spanje kunt gaan en toch iets van Ale-Hop wilt hebben? Dat kun je online kopen in de webshop waarna het naar huis gestuurd wordt in Nederland en België.

Ongeveer twee jaar geleden opende de Ale-Hop webwinkel waarna het in Spanje mogelijk is om de leuke souvenirs, verjaardagscadeaus en hebbedingetjes via internet te kopen waarna deze thuis worden bezorgd. Dat klinkt logisch als je in Spanje woont, maar als je nu in Nederland of België bent, kun je dan ook via de website kopen waarna de artikelen naar huis gestuurd worden? Het antwoord is, ja.

Als je naar de WEBSITE van Ale-Hop gaat kun je meteen beginnen met winkelen. Lees HIER de voorwaarden voor het online kopen en laten versturen van jouw gekochte artikelen (in het Spaans).

Artikelen kiezen

Om te shoppen kies je eerst voor een categorie zoals Divertido (leuk); Electrónica (elektronica), Papelería (schrijfwaren), Infantil (kinderen), Hogar (huis), Moda (mode), Viaje (reizen), Playa (strand) en Bienestar y Deporte (gezondheid en sport). Deze categorieën zijn weer onderverdeeld in subcategorieën dus je zult even moeten zoeken naar je leuke hebbedingetjes of op de hoofdcategorie klikken zodat alles meteen in een overzicht te zien is.

Als je iets leuks hebt gezien moet je klikken op de zwarte knop ‘AÑADIR A CESTA’  waarna een pop-up venster geopend wordt en je gewoon daarnaast kunt klikken om verder te gaan met shoppen. De artikelen die je kiest worden toegevoegd aan het mandje dat rechts bovenaan de website staat. Als je daar op klikt dan zie je al jouw gekozen artikelen en kun je nog beslissen om deze te verwijderen of meer aantallen te kopen.

Bestellen en betalen

Als je eenmaal alles in je mandje hebt gedaan kun je naar de ‘Mi cesta’ ofwel mijn winkelmandje gaan om al je gekozen artikelen te bekijken. Bij ‘Importe total’ staat het totaalbedrag (inclusief BTW). Om de artikelen naar Nederland of België te versturen moet je kiezen voor ‘EUROPA (4-6 días) -12 €’ en dat aanvinken. LET OP: Om je bestelling naar Nederland of België te versturen MOET je minimaal 60 euro in je mandje hebben zitten. Als dat het geval is klik dan op de grote zwarte knop ‘INICIAR PEDIDO’.

Als je nog geen account hebt bij Ale-Hop, dan moet je de persoons- en adresgegevens invullen. Automatisch wordt dan een account aangemaakt dus je moet je e-mailadres invullen en een wachtwoord kiezen en deze nogmaals bevestigen. Vul alles in en kies bij País het land (Bélgica of Países Bajos) Bij ‘Aviso Legal’ moet je in ieder geval de eerste aanvinken. De tweede kun je ook aanvinken om per e-mail informatie en aanbiedingen van Ale-Hop te ontvangen. Klik op de grote zwarte knop op ‘SIGUIENTE PASO’.

Betalen

De volgende stap is het betalen van je bestelling, iets dat alleen met een CREDITCARD kan. Heb je dus geen creditcard dan kun je niets kopen bij Ale-Hop. Misschien dat de online winkel in de toekomst ook Paypal gaat accepteren maar net Nederlandse iDeal zal nooit te gebruiken zijn.

Heb je een creditcard dan kun je doorgaan met bestellen door eerst aan te vinken dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en daarna op de grote zwarte knop met ‘REALIZAR PEDIDO’ te klikken. Daarna is je bestelling voltooid en kun je de gegevens met jouw e-mailadres en gekozen wachtwoord terugvinden in de webshop.

Volgens Ale-Hop duurt het 4 tot 6 werkdagen voordat de artikelen bij jou thuis in Nederland of België aankomen en rond de drukke feestdagen 7-14 dagen. Omdat jouw bestelling uit Spanje moet komen kan dat ook eventueel iets langer zijn. Via ‘MI CUENTA’ ofwel jouw account kun je meer informatie vinden. Deze link is helemaal boevaanrechts te vinden, naast het mandje.

Als je een account hebt en ingelogd bent verschijnt er naast ‘MI CUENTA’ ook een hartje. Daar komen jouw favorieten in te staan want je kunt als je ingelogd bent ook artikelen als favoriet aanvinken door op het hartje te klikken bij elk artikel, dat is makkelijk als je een wensenlijstje wilt maken.

LET OP. De redactie heeft dit artikel als informatie geschreven en heeft zelf niets besteld om te testen of het naar Nederland en België sturen ook werkt. Daarnaast is dit artikel niet gesponsord.

Ga naar de inhoud