skip to Main Content
Passagier op internationale lijndienst bus opgepakt in Salou met koffers vol marihuana

Passagier op internationale lijndienst bus opgepakt in Salou met koffers vol marihuana

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

koffers4SALOU – Afgelopen zaterdag 15 augustus heef de politie in Salou een 37 jarige man uit een bus gearresteerd nadat deze zich vreemd en erg zenuwachtig gedroeg. Toen de politie naar de bagage van de man keek vond men twee koffers vol met 11 kilo marihuana met een straatwaarde van 55.000 euro. De man was een passagier in een internationale lijndienst bus die op weg was naar Nederland

Agenten van de Catalaanse politie Mossos d’Esquadra hebben afgelopen zaterdag 15 augustus een passagier uit een internationale lijndienst bus met bestemming Nederland opgepakt nadat men twee koffers vol met 11 kilo marihuana aantrof. Het gaat om een 37 jarige man uit Litouwen die rond 18.00 uur uitstapte op de Plaza Europa, de grote rotonde als men Salou binnen komt rijden.

De agenten in burgerkleding waren bezig met een speciale operatie tegen het drugsverkeer via het openbare vervoer toen deze een man uit een lijndienst bus zagen stappen die erg nerveus om zich heen keek om vervolgens twee grote koffers uit de bus te halen en met een taxi weg te rijden. De agenten in burger volgden de verdachte man en hielden deze later aan. Meteen roken de agenten de sterke marihuana geur die afkomstig was van de koffers en werd de man aangehouden. Naast 11 kilo drugs werden ook 850 euro en een mobiele telefoon in beslag genomen.

De 37 jarige Litouwse man zich voorlopig in de gevangenis in Tarragona in afwachting van een strafzaak – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken