skip to Main Content
Automobilist probeert op Tenerife de politie om de tuin te leiden met getekende APK-sticker
Policia Local / Twitter

Automobilist probeert op Tenerife de politie om de tuin te leiden met getekende APK-sticker

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Valse APK-sticker op de voorruit op Tenerife

Policia Local / Twitter

SANTA CRUZ – De politie heeft op het Canarische Eiland Tenerife een autorijder op de bon geslingerd vanwege fraude en het rondrijden in een niet gekeurde auto. Het gaat in dit geval om de APK-sticker die alle auto’s die de ITV gepasseerd zijn op de voorruit hebben zitten. In dit geval echter bleek het om een eigen gemaakte en getekende sticker te gaan.

Met karton, stiften, schaar en plakband heeft een inwoner van Santa Cruz de Tenerife geprobeerd de politie om de tuin te leiden. Elke auto met Spaans kenteken die ouder is dan vier jaar moet de ITV passeren waarna er na een succesvolle inspectie rechtsboven op de voorruit een sticker geplakt.

De politie controleert deze stickers altijd waarop men het jaar en de maand kan zien dat een auto naar de APK moet. Klopt die sticker niet dan kan men bekeuringen krijgen tot 200 euro.

In dit geval probeerde de eigenaar van de auto via een eigen gemaakte sticker van karton de politie op het verkeerde been te zetten. Weliswaar ziet de nep-sticker er van grote afstand echt uit maar van dichtbij is dat zeker niet het geval.

Zelfs de agenten die deze zelfgemaakte ITV pegatina aantroffen moesten lachen om de zeer slecht gemaakte eigen versie van de APK-sticker. Daarom besloot de politie om de afbeelding daarvan te delen op Twitter.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken