skip to Main Content
Steekpartij op camping in Gandia
La Naranja

Steekpartij op camping in Gandia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Steekpartij op camping in Gandia

La Naranja

VALENCIA – Een man heeft op camping La Naranja in Gandia een andere man neergestoken nadat ze een discussie kregen. Beide mannen zijn geen vreemden van elkaar en zijn zelfs zakenpartners, aldus Europa Press. Het gaat om twee Braziliaanse mannen.

Het nieuwsbericht is verwarrend aangezien er zowel geschreven wordt over een vechtpartij waarbij de ene man de ander zwaar toetakelde terwijl er ook geschreven wordt over een steekpartij.

Zoals de krant schrijft zijn beide mannen zakenpartners en zijn ze met een groep vrienden op vakantie op de camping in Gandia. Vrijdagnacht werd er echter zo heftig gediscussieerd dat beide mannen met elkaar op de vuist gingen en/of de een de ander neerstak.

Het 34-jarige slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis en is op zaterdag geopereerd maar bevindt zich buiten levensgevaar. De politie heeft na het voorval de andere man gearresteerd en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken