skip to Main Content
Een dode en elf gewonden bij werkzaamheden hotel Ritz in Madrid
El Pais

Een dode en elf gewonden bij werkzaamheden hotel Ritz in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Een dode en elf gewonden bij werkzaamheden hotel Ritz in Madrid

El Pais / J. VILLANUEVA

MADRID – Bij een ongeval tijdens werkzaamheden in het Ritz hotel in het centrum van Madrid is een persoon overleden en raakten tenminste elf personen gewond. Op het moment van schrijven zijn drie personen onder het puin gered maar werd er nog gezocht naar een vierde persoon.

Volgens de Spaanse krant El Pais is het dodelijke ongeval het gevolg van het vallen van een vloer die de steiger waarop werknemers stonden van de zesde naar de eerste verdieping sleepte. Het ongeval vond plaats om 16.10 uur dinsdagmiddag.

Meteen naar de melding van het ongeval werden er diverse ziekenwagens, brandweereenheden en veel politie naar het hotel gestuurd om de gewonden te helpen en de personen die vast zaten te redden.

Volgens een medewerker die op de vijfde verdieping werkte en niet gewond raakte gebeurde alles erg snel en leek het geluid op een donderslag.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken