skip to Main Content
80 jarige fietsende Belg op Tenerife aangereden en overleden

80 jarige fietsende Belg op Tenerife aangereden en overleden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

fietsers4aTENERIFE – Op het einde van vorige week is op het Canarische Eiland Tenerife een 80 jarige Belg op de fiets aangereden en daarna overleden aan zijn verwondingen. De aanrijding gebeurde ’s-Morgens in de buurt van de plaats Arona waarna de man zwaargewond werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij diezelfde middag rond 13.30 uur overleed.

Wat de toedracht van het ongeval is werd niet helemaal bekend gemaakt maar in het artikel op de lokale krant La Opninión de Tenerife is te lezen dat de 80 jarige Belgische inwoner van het eiland op de TF-66 ter hoogte van kilometer 10,200 werd aangereden. Dit gebeurde rond 9.20 uur donderdagochtend toen de Belgische fietser in de richting van Valle de San Lorenzo reed ter hoogte van de plaats Arona.

De fietser werd door een rode Volkswagen aangereden die de weg overstak op het El Palmar kruispunt. De gewonde Belg werd na het ongeval meteen overgebracht naar het ziekenhuis maar helaas overleed hij diezelfde middag nog aan zijn verwondingen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken