skip to Main Content
Mijas heeft nu ook een biologische supermarkt van El Corte Inglés terwijl Málaga volgt

Mijas heeft nu ook een biologische supermarkt van El Corte Inglés terwijl Málaga volgt

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De kustplaats Mijas heeft de eer om een van de weinige biologische of ecologische supermarkten van de El Corte Inglés te hebben. De nieuwe winkel heeft de naam “La Biosfera” gekregen en werd geopend in het Centro Comercial Costa Mijas. Het is pas de tweede winkel met biologische producten die het warenhuis El Corte Inglés in Spanje heeft geopend. Een derde moet binnenkort in Málaga stad worden geopend.

Het nuttigen van biologische, ecologische en gezonde producten wordt steeds populairder in Spanje en dat weet ook het Spaanse warenhuis El Corte Inglés. Mijas heeft de tweede La Biosfera winkel van Spanje gekregen nadat in maart van dit jaar de eerste ecologische winkel in Valencia werd geopend. De volgende biologische supermarkt wordt binnenkort geopend in de Avenida de Andalucía in Málaga stad.

Deze supermarkten in Valencia, Mijas en binnenkort Málaga zijn onderdeel van het plan om het komende jaar 19 nieuwe biologische supermarkten in heel Spanje te openen in onder andere A Coruña en Vigo in Galicië, Bilbao en Vitoria in Baskenland, Campo de las Naciones en Castellana in Madrid, Diagonal en Plaza de Catalunya in Barcelona, Goya, Preciados, Pozuelo, Sanchinarro en Serrano in Madrid, Las Palmas de Gran Canaria en Murcia.

De “La Biosfera” supermarkten zijn winkels waar alleen biologische, ecologische en milieuvriendelijke producten verkocht worden. Ook is er vers fruit en groente te vinden die biologisch geteeld zijn. In de nieuwe supermarkten zijn meer dan 1.500 biologische producten te koop van verschillende Spaanse en buitenlandse merken. Daarnaast heeft de El Corte Inglés ook een nieuw eigen merk gelanceerd “El Corte Inglés Bio”. Ook het personeel is speciaal opgeleid voor het verkopen van biologische of ecologische producten.

El Corte Inglés voegt zich met deze nieuwe supermarkten in het rijtje van andere supermarkten die reeds biologische producten aanbieden zoals de Carrefour, die ook een eigen lijn aan ecologische supermarkten heeft opgezet, de Lidl en de Aldi. Mercadona heeft in haar assortiment nog niet veel – zeg maar bijna geen – biologische producten opgenomen maar de kans is altijd aanwezig dat de populairste supermarktketen van Spanje dit in de nabije toekomst ook zal gaan doen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
    1. Zie de link in het artikel (op het woord Mijas). Is gelegen in het winkelcentrum Centro Comercial Costa Mijas zoals te lezen is in het oorsprjnkelijke bericht in de regionale krant.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken