skip to Main Content
Nederlanders aangehouden voor wietplantage met 4.300 planten in Lorca

Nederlanders aangehouden voor wietplantage met 4.300 planten in Lorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – De Spaanse nationale politie heeft twee Nederlanders gearresteerd als hoofdverdachten van de wietplantage in de buurt van de stad Lorca in de deelstaat Murcia waarbij de agenten 4.300 marihuana planten in beslag namen. Het gaat om een 35-jarige en een 46-jarige Nederlanders die voor drugshandel zijn opgepakt in de kleine gemeenten La Torrecilla y Rió in de gemeente Lorca.

Sinds juli van dit jaar was de Policia Nacional al met het onderzoek bezig naar de illegale praktijken van de Nederlanders die gedurende maanden gevolgd werden. Het onderzoek richtte zich ook op landelijk gelegen woningen en loodsen die door Europeanen gehuurd waren waarbij niet helemaal duidelijk was waarvoor die loodsen gebruikt werden.

Uiteindelijk kwamen de agenten erachter dat deze loodsen door Nederlanders werden gehuurd die deze gebruikten voor indoor installaties die ze gebruikten voor de teelt van marihuana. In de loodsen troffen de agenten een geavanceerd irrigatiesysteem aan dat de luchtvochtigheid en gaswinning controleerde zodat de sterke geur van de marihuana plantage buiten niet te merken was.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Of het nu slecht of goed is dit soort planten je leest zoveel nieuws rondom het kweken en het traceren van illegale kwekerijen en ga zo maar even door. Er wordt door zoals men zegt en schrijft dat het ook goed is voor pijn-bestrijding zelfs het genezen van ziekten.

    De natuur op zijn best laten we dat zo even stellen. De pharma met zijn gif-medicijnen met een scala aan bijwerkingen is ook niet goed voor de innerlijke mens. Het lichaam vecht tegen twee gif situaties wat van buiten de mens teistert en wat men in neemt aan zogenaamde medicijnen via de huisarts / specialist ziekenhuis . De apotheken rijzen de pan uit. Waar zit de adder die alleen maar aan winst denkt en niet aan de gezondheid van mens en dier. Mijn gevoel zegt dat een hoop zogenaamde medicijnen niet werken en het ziektebeeld alleen maar erger maakt. De miskleunen die plaats vinden zouden veel meer toegelicht moeten worden. Weet wel dat medicijnen veel vervuiling veroorzaken in rivieren en grondwater. Ook in afval vindt men medicijnen die niet of nauwelijks zijn gebruikt.!

    Ok even terug naar de wiet problematiek . Wordt het niet extreem opgeblazen , natuurlijk zitten er kanten aan die weer slecht zijn voor de samenleving . Dat is al eeuwen lang hetzelfde liedje. Maar als deze plant een helende werking heeft en met zorg gekweekt , moet het juist op de goede manier gebruik van worden gemaakt t.b.v. die het nodig hebben . Of vinden de pharma-lieden dat niet zo”n goed idee , waar zit de waarheid in dit kat en muis spelletje. Tegenwoordig heeft de CBD rage het extract wat in flesjes te koop is in bio winkels een flinke boost gegeven , omdat het zo goed is bevonden door vele gebruikers. Dit extract van de cannabis-plant is een soort wondermiddel tegen allerlei vervelende kwaaltjes en ziekten. Dus er is iets met deze plant wat goed is en wat niet goed is. Heeft het alleen met geld te maken of wil de pharma het zelf gaan overnemen , omdat het zo goed is en men verdient er grof geld mee. Altijd weer eigenbelangen in de negatieve richtingen waar blijft de positieve vooruitgang. Nog steeds nergens te vinden . De thuis-kwekers zijn niet meer te stoppen die denken het is mij te duur ik ga zelf aan de slag . Zelfs bij er geen gebruik van te maken vindt men het leuk en spannend om de plant in huis te hebben. Provocerend effect tegen het gezag. 1of 2 wietplantages worden ontdekt en fungeren als katvanger voor de anderen . De pastoor zei het is een gebed zonder einde.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken