Search
menu
Search

De beste discotheek van de wereld is Hï Ibiza

Oeps ... foto ontbreekt!

De beste discotheek van de wereld is Hï Ibiza

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – De discotheek/club Hï Ibiza op het Spaanse feesteiland Ibiza is tijdens de Golden Moon Awards gekozen tot beste club ter wereld. Door de International Nightlife Association werd een lijst samengesteld met de 100 beste clubs ter wereld. In de top 10 staan vijf Spaanse discotheken die allemaal op het eiland Ibiza te vinden zijn terwijl er op de top 100 lijst 13 Spaanse clubs te vinden zijn.

De nominatie van Hï Ibiza als beste club ter wereld is een hele prestatie aangezien deze discotheek pas twee jaar geleden werd geopend op het eiland. Ook de clubs  Ushuaïa Ibiza, DC-10, Pacha Ibiza, Heart Ibiza, Lío Ibiza, Ocean Beach Ibiza, Café Mambo Ibiza, Bora-Bora Ibiza en Nassau Beach Club staan op de lijst van 100 beste clubs ter wereld.

Het is de vierde keer dat de Golden Moon Awards worden uitgereikt waarbij de club Hï Ibiza de eerste plaats van Ushuaïa Ibiza, die deze titel in 2017 won, heeft overgenomen. Beide clubs zijn overigens eigendom van de Grupo Palladium.

Top 10

Ushuaïa Ibiza (2) staat dit jaar als nummer twee op de lijst gevolgd door Omnia (3) in Las Vegas (VS) gevolgd door Green Valley (4) in Brazilië, Cavali Club Dubai (5) in Dubai, DC-10 (6) op Ibiza, Amnesia (7) op Ibiza, Pacha Ibiza (8), Hakkasan (9) in Las Vegas en Marquee (10) in Las Vegas.

Andere clubs Spanje

Op de top 100 lijst staan ook clubs/discotheken die niet op Ibiza liggen maar in Barcelona (Opium, Shöko, Pacha, Sala Apolo, Carpe Diem Lounge Club), Madrid (Fabric en Opium), Marbella (Olivia Valere) en Lerida (Bilobo).

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?