De beste discotheek van de wereld is Hï Ibiza

De beste discotheek van de wereld is Hï Ibiza
Beeld: Hi Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – De discotheek/club Hï Ibiza op het Spaanse feesteiland Ibiza is tijdens de Golden Moon Awards gekozen tot beste club ter wereld. Door de International Nightlife Association werd een lijst samengesteld met de 100 beste clubs ter wereld. In de top 10 staan vijf Spaanse discotheken die allemaal op het eiland Ibiza te vinden zijn terwijl er op de top 100 lijst 13 Spaanse clubs te vinden zijn.

De nominatie van Hï Ibiza als beste club ter wereld is een hele prestatie aangezien deze discotheek pas twee jaar geleden werd geopend op het eiland. Ook de clubs  Ushuaïa Ibiza, DC-10, Pacha Ibiza, Heart Ibiza, Lío Ibiza, Ocean Beach Ibiza, Café Mambo Ibiza, Bora-Bora Ibiza en Nassau Beach Club staan op de lijst van 100 beste clubs ter wereld.

Het is de vierde keer dat de Golden Moon Awards worden uitgereikt waarbij de club Hï Ibiza de eerste plaats van Ushuaïa Ibiza, die deze titel in 2017 won, heeft overgenomen. Beide clubs zijn overigens eigendom van de Grupo Palladium.

Top 10

Ushuaïa Ibiza (2) staat dit jaar als nummer twee op de lijst gevolgd door Omnia (3) in Las Vegas (VS) gevolgd door Green Valley (4) in Brazilië, Cavali Club Dubai (5) in Dubai, DC-10 (6) op Ibiza, Amnesia (7) op Ibiza, Pacha Ibiza (8), Hakkasan (9) in Las Vegas en Marquee (10) in Las Vegas.

Andere clubs Spanje

Op de top 100 lijst staan ook clubs/discotheken die niet op Ibiza liggen maar in Barcelona (Opium, Shöko, Pacha, Sala Apolo, Carpe Diem Lounge Club), Madrid (Fabric en Opium), Marbella (Olivia Valere) en Lerida (Bilobo).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meest recente artikelen

6
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Jopke

Nog geen reacties? Deze site wordt duudelijk niet gelezen door de jongeren

Jopke

Foutje. Moet zijn: duidelijk

Juan74

OK, ik zal reageren Jopke…zo jong van lijf en geest ben ik dan wel hahaha.
Maar we hadden allemaal hier wel verwacht dat we een filmpje zouden zien van jouw enorme dance moves in deze tent, dus waar blijven ze vriend?

Jopke

Net gelezen dat er een nieuwe attractie is in port adventura: the dark ride. Ik zal daar wel heengaan dat is minder ver en voor alle leeftijden. Lol

Juan74

Ja, dat is voor mij dan weer net iets verder dan voor jou.
Maar mijn kinderen hebben het op hun verlanglijstje staan, dus het zal er wel van komen ergens volgend jaar.

schnauzer

Beste jullie tweetjes! Hiervoor is deze rubriek toch niet bedoeld!? Als jullie elkaar wat te vertellen hebben zoek een leuke bar uit en ga daar zitten te keuvelen.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.