skip to Main Content
Foto’s en video’s van het slechte weer langs de Middellandse Zee (2016)

Foto’s en video’s van het slechte weer langs de Middellandse Zee (2016)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Er wordt veel geschreven over het slechte weer met ontzettend veel regen langs de Middellandse Zee in de provincies Castellón, Alicante, Valencia, Murcia, Almería en de Balearen maar foto’s en video’s laten de ernst en de gevolgen van deze extreme weersomstandigheden vaak beter zien. Daarom een collectie van video’s en foto’s die geplaatst zijn op sociale media netwerken door mensen die het zelf mee hebben gemaakt.

We hebben de sociale netwerken zoals Twitter afgezocht naar foto’s en video’s met betrekking tot het slechte weer en de gevolgen van de enorme regenval van de afgelopen dagen langs de zuidkust van de Middellandse Zee. Hieronder een kleine collectie van wat we hebben gevonden.

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 8 reacties
  1. Beste naar lezen artikel,begint bij mij de raderen in mijn hoofd te denken,ook de storm turijn dacht ik pas geleden,het klimaat denk ik,men zou nu ook proeven moeten nemen en vergelijkingen met voorgaande jaren ,als kapen smelten ligt toch dna materiaal eeuwen oud,gaan wij terug naar het ontstaan van ,laatste jaren ,tel atoombom ww2 ,nu zegt men 100 jaar is radioactiviteit verdwenen,dus 2044/2045,wat is er niet allom gebeurt ,ook kernenergie,lekkend,vaten drugshandel uitgegooit,wat nog meer ,oja een laag plastiek dat nooit vergaat,opbroeiing of per ongeluk,satelieten,vliegverkeer ,gsms,i,phone,vaatwasser,,,,,,,en wat nog meer ,oja het seinhuis op nordpool met opdiepste sensoren…..krijg je nu de stoom staat richting kappen,miljarden jaren oud,jurassispark??
    Ik zeg ruimte snel snel op schone manieropstijgen t kan…en wapens jurassispark kennend,,,,,heavy,,
    Toekomst,,,,,,,stop met oorlogen,kom samen op in een wereld voor ieder en denk aan onze kinderen,kleinkinderen en ongeboren,kanker kan men genezen,zo sterk is de mens,
    Dus ik vraag bij deze een verenigd europa prijzen laag een capiitool en klimaat verbouwing naar toekomst zeg ongeveer Amerika 2,en iran kernwapens ieder kernwapens,we hebben ze toch nodig in de ruimte tegen mogelijke meteorieten aanval.
    En ik hoop nog steeds dat de aarde zich 3 graad gedraait heeft……zoek en toekomst voor de next generetion.MAAR NEEM PROEVEN VAN ALLE WATER,en ik vraag om iedereen in de wereld de krant na te kijken en als burger jou kijk te informeren naar databank,Ik zelf een burger en mijn bevindingen hierin mar we moeten ergens begginnen voor moeder aarde en behoud.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken