skip to Main Content

Nederlander en Belg met twee ton hasj gepakt voor de kust van Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – (Redactie) De politie heeft afgelopen zaterdag op een boot nabij de straat van Gibraltar een Nederlander en een Belg aangehouden op verdenking van het smokkelen van 1978 kilo hasj. De drugs moesten van Marokko naar Nederland worden vervoerd. Dat meldt de Spaanse politie donderdag.

Het transport kon volgens de Spaanse politie onderschept worden na een onderzoek van de politie in de badplaats Lloret de Mar, waar zij een criminele organisatie op het spoor kwam die zich bezighoudt met drugshandel. De twee verdachten werden vervolgens op het vakantie-eiland Ibiza gesignaleerd, waar ze in een jachthaven voorbereidingen troffen voor het transport.

De politie besloot de twee te volgen toen ze koers zetten naar Marokko. Zaterdag werd de boot vijftig mijl voor de kust van Almeria in de regio Andalusië gezien, waarna het transport werd onderschept. De drugs, die verpakt waren in 66 pakketen, zijn in beslag genomen. (Novum)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend