skip to Main Content

Nederlandse Comedy Night met Henry van Loon in Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Na een succesvol optreden van de Nederlandse comedian Jeffrey Spalburg tijdens het Internationale Comedy Festival November 2010, vindt op vrijdag 28 Januari de eerste avond van de Comedy Lounge Barcelona plaats. Henry van Loon verruilt zijn thuishonk Toomler in Amsterdam voor de planken van het theater Llantiol in de Catalaanse hoofdstad.

Absurdist Henry van Loon geldt als een van de toppers onder de Nederlandse stand-up comedians. Moeiteloos krijgt hij zijn publiek aan het lachen met zijn soms te flauwe grappen. Van Loon is droog, melig en soms ronduit plat. In Barcelona zal hij een deel van zijn nieuwe cabaretprogramma ‘De Henry van Loon entertainmentshow’ laten zien. Mis deze kans niet om een avond Nederlandstalig amusement mee te maken in hartje Barcelona!!

Tijdstip en locatie:
Vrijdag 28 Januari om 20.30 (deuren open vanaf 19.30)
Theater Llantiol, calle de la Riereta 7 (Raval) Barcelona

Tickets:
Voorverkoop 17 euro via www.openpodium.es
Deur: 22 euro
Groepen (5p of meer) + studenten t/m 21 jr: 15 euro alleen te boeken via info@openpodium.es

Meer informatie over deze voorstelling en toekomstige voorstellingen van “Comedy Lounge Barcelona” zijn te vinden op www.openpodium.es

Op de website Barcelona.bog.nl is een vraaggesprek te lezen met Henry van Loon over de stad Barcelona, lees verder…

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend